|
||||
|
||||
![]()
περιπου ποτε καταλαβαινουμε και πως οτι θα γεννησει συντομα η guppina μας;
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Εγώ πάντος μετα από στενή παρακολούθηση , κατάλαβα οτι όταν αρχισουν να φαίνονται τα μικρά στην κοιλια , και πλησιάζουν προς την 'έξοδο' , καταφτάνουν...και ενώ εσύ παρατηρείς τη θυληκια να κολυμπαει γεννιουνται μερικα! και μετα κι αλλα...κι αλλα... καλή τυχη! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
συνηθως οταν μαυρισει αρκετα η κοιλια της θυλυκιας..εεε.τοτε αρχιζουμε να κερναμε πουρα.......
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οκ ευχαριστω
|
|
|||
|
|||
![]()
την απομακρύνουμε για να γεννησει οταν δεν ειναι πικνοφυτεμένο το ενυδρείο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφου ξανανοιξε το Post εχω να πω και εγω κατι.Εχω μια πολυ μεγαλη θυληκια που ειναι εγκυος και η κοιλια της ειναι καπως γριζο-διαφανες-ροζ.Μπορει να ακουγεται καπως αλλα δεν ειναι μαυρη η κοιλια της......αργει ακομα;
|
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
geia sas paideia exo 2 gappynes poy exoyn sto plai kati mayra exogomata poy den ta eixan.paralila otan trone foyskoni poli i koilia toys les kai tha skasoyn ayto exei ginei edo kai 10 meres eine kalo.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mήπως ταίζεις πολύ τα ψάρια σου? θα ρίχνεις τόση τροφή ώστε να καταναλώνεται μέσα στα πρώτα 2 λεπτά. (Γράφε αν θες Ελληνικά).
|
|
|||
|
|||
![]()
Ποσες φορες πρεπει να τα ταιζω την ημερα.Παντος αυτο που τους ριχνω το τρωνε σε λιγοτερο απο 2 λεπτα
|
|
||||
|
||||
![]()
2-3 φορές την ημέρα είναι καλά. Αν την τρώνε στο χρόνο που λες, τότε είσαι οκ στο θέμα αυτό.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πόσα guppy σε μικρό ενυδρειάκι? | CASPER | Ζωοτόκα | 11 | 22-01-06 13:51 |
Ενυδρείο για guppy. | nemo | Ζωοτόκα | 5 | 10-06-05 23:39 |
Φουσκωμένο, πρησμένο guppy :( | Fonamstel | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 26-09-04 07:00 |
guppy πιαστηκέ σε φιλτρο!SOS | el00140 | Ζωοτόκα | 2 | 29-02-04 05:18 |
SOS SOS--- GUPPY ---SOS SOS--- ΓΕΝΝΑΜΕ --- SOS SOS | gordons | Ζωοτόκα | 3 | 19-09-03 00:02 |