|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς η κόρη μου δεν θεωρεί κατοικίδιο τα ψάρια
![]() Επειδή λοιπόν όλοι εδώ(Αγγλία) έχουν τουλάχιστον ένα σκύλο ή γάτα ή και τα δύο από τουλάχιστον ένα είδος η νοοτροπία αυτή έχει περάσει και στη κόρη μου που τον τελευταίο χρόνο άρχισε να ζητάει επιτακτικά ένα πετ. Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις ![]() Εδώ λοιπόν αρχίζουν τα δύσκολα. Τι σκ... παίρνουμε; Δεν πρέπει να είναι θορυβώδες, δεν πρέπει να είναι βρώμικο ή να βρωμίζει/μυρίζει. Θα πρέπει να είναι έξυπνο και να αλληλεπιδρά με το περιβάλλον και να μαθαίνει κόλπα αλλιώς θα θεωρηθεί "βαρετό" Έχουμε εξηγήσει φυσικά ότι το κατοικίδιο δεν είναι παιχνίδι και δείχνει αρκετά ώριμη στο να αναλάβει(ουμε) την ευθύνη. Όλες οι προτάσεις δεκτές! Η τελευταία πρόταση που είχαμε ήταν φάρμα μυρμηγκιών! ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορα TDS meter,μάρκα ? | akvariym | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 25-04-18 11:31 |
Παγκάσιους 25cm 9 χρονών | Koukourokas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-04-16 19:43 |
Νέο κατοικίδιο | Δημήτρης98 | ¶λλα ζώα | 20 | 06-03-12 00:00 |
τι μάρκα ειναι το ψάρι μου? | karxarini | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 6 | 23-04-10 11:55 |
ποια μάρκα αρτεμια? | SOCRATIS | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 17-04-08 17:22 |