|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλα τα παιδιά και μη της παρέας...
είμαι κάτοχος ενός Juwel περίπου 100 λίτρων και μέσα υπάρχουν ένας δίσκος και περίπου 10 tetra. το ενυδρείο για να πω την αλήθεια το είχα εγκαταλείψει και τώρα αποφάσισα να ασχοληθώ σοβαρά πια. για το λόγο αυτό αποφάσισα να ξαναστήσω το ενυδρείο από την αρχή. μετέφερα τα ψάρια σε ένα μικρότερο και καθάρισα εντελώς το δικό μου. το νερό στο μικρότερο προέρχεται εξολοκλήρου από το προηγούμενο και το φίλτο είναι ένα εξωτερικό Eheim 2213. Έστησα το ενυδρείο πάλι και έβαλα υπόστρωμα, αεραντλίες, χαλίκι, φυτά από το προηγούμενο, το εσωτερικό φίλτρο του Juwel με νέα filtermedia και θερμοστάτη και το γέμισα με φρέσκο νερό βρύσης. θα ήθελα να μου προτείνετε τον καλύτερο δυνατό τρόπο στρωσίματος του νερού με την εικόνα οτι θα πρέπει να μεταφρεθεί στο νέο ο δίσκος μου το δυνατόν συντομότερο. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νερο απο την βρυση? | mindlord | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 11-01-08 12:49 |
πετρες απο την θαλασσα | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 19-02-07 21:07 |
νέο στύσιμο ενυδρείου την άποψή σας | roti | Malawi | 27 | 17-12-06 00:13 |
Σωστό ξεκίνημα για αρχάριο - παρακαλώ την γνώμη σας! | jstiva | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 25-09-06 09:01 |
Χημικά για την φροντίδα του ενυδρείου | nkarvounis | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 16-01-06 20:40 |