|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σε ολη την παρεα!!! μιας και αυτο το καιρο με εχει πιασει η κατασκευαστικη μου μανια , ειπα να φτιαξω ενα επιπλεον ενυδρειο για την αδελφη μου... της αρεσουν παρα πολυ οι μονομαχοι... παλια ειχε και ψοφησε!!!! ολη τη νυχτα εκλαιγε!!! μετα πεταξε και τη γυαλα για να μην της τον θυμιζει... θελω λοιπον να της κανω δωρο ενα μονομαχο μαζι με το <<σπιτι>> του το οποιο εινα στο μηκος 28 στο βαθος 25 και στο υψος 38 εκατοστα... ελπιζω να κανει... θα ηθελα αν εχετε την καλοσυνη να με βοηθησετε σε καποια θεματα...της αδελφης μου της αρεσουν τα παρακατω φυτα..limnophila aquatica και CLADOPHORA AEGAGROPHILA-δεν φωναζω απλα ηταν κεφαλεα οταν το αντεγραψα. αυτα τα φυτα κανουν για τους μονομαχους??? μπορω να βαλω και κανενα φυτο με κοκκινο χρωμα? εχετε να προτεινετε καποιο??
ευχαριστω προκαταβολικα οσους ασχοληθουν με το θεμα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δωρο wallpaper | sifo | Φωτογραφίες μελών | 6 | 10-06-07 10:08 |
Την εκανα την μα****α μου. | andreasp | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 23 | 23-05-07 16:21 |
Την γνωμη σας για το πρωτο μου ενυδρειο !! | abrous | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 10-05-07 11:58 |
Δωρο...cayman 50...Ευχαριστω | georgetax | Αρχάριοι γλυκού νερού | 40 | 12-02-07 13:37 |