|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σε ολα τα μελη καταρχας!!!ετοιμαζω ενα 200λιτρο που προοριζετε για malawi και δεν ξερω τι φιλτρο να βαλω για να καληπτει τα λιτρα αυτα!!!εχετε να προτεινετε κατι???περιμενω απαντησεις!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θελεις ενα φιλτρο που να γυρναει τρεις φορες τα λιτρα του ενυδρειου σου την ωρα.Τωρα απο μαρκα οτι επωνυμο και να διαλεξεις ειναι καλο.
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ σου προτείνω ένα fluval 205(http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2265 ) και ένα εσωτερικό(αυτό πχ http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2069 )..για μένα καλύτερα να έχεις 2 φίλτρα για πολλούς λόγους...τα συνολικά τους λίτρα ανά ώρα να είναι γύρω στα 1000λ/ω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα σου προτεινα ένα fluval 305 η ένα eheim classic 2217 μιας και τα μπούνα χρειάζονται δυνατές ροές και πολυ καλη κυκλοφορία!
Υπολόγισε να γυρνάει το φιλτρο σου 4-5 φορές το συνολικό όγκο νερού του ενυδρειου σου! Βέβαια μια πολυ καλη λύση είναι να δουλεύεις το ενυδρειο σου με 2 εξωτερικά φίλτρα η με ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό! Θα έχεις καλύτερη κυκλοφορία,περισσότερο βιολογικό υλικό και εάν σε περίπτωση πάθει κάτι το ένα θα έχεις το άλλο και θα έχεις κανένα πρόβλημα!
|
||||
|
||||
![]()
Όπως στα γράφει ο chris7... για τα mbuna θες κυκλοφορία
![]() Δεν φτάνει να γυρνάει τρεις φορές τα λίτρα του ενυδρείου σου την ώρα. Θέλεις τουλάχιστον 5 φορές τα καθαρά λίτρα νερού του ενυδρείου... εγώ θα έβαζα από 1100 λίτρα την ώρα και πάνω, 2 φίλτρα (εξωτερικό και εσωτερικό)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν πας για μαλαουι σε 200 λιτρα κατι που δεν ξερεις,,,,δεν γινετε,,,,,απο 350 και πανω;;;;ισως
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
pantelo μην ακους
ολα ειναι προπαγανδα για να σου πει στο τελος οτι πρεπει να πας σε ταγκανικα τα μαθαμε τα κολπα σου φιλε Akouli
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!εγω ελεγα να βαλω ενα 2213 η 2217 eheim...με το 2217 δεν θα ειμαι ενταξει πιστευετε???τωρα οσο για τον ακουλι τον εχουμε μαθει!!!παει να τους προλαβει ολους πριν ξεκινισουν malawi και το ερωτευτουν να τους κανει τανγκανικεους!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι μηκος εχεις ?
Αν ειναι κατω απο το μετρο ,malaw δεν κανει. Και οπως ειπαν τα παιδια ποιο πανω,τουλλαχιστον 1000 λιτρα την ωρα να γυρνα το φιλτρο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
xa xa xa
αν μου δωσεις και μενα τζιπ τοτε θα το σκεφτω...
|
||||
|
||||
![]()
mima δεν κανω πλακα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αφηστε τα τζιπ τωρα και πειτε μου εδω περα τι να κανω!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ψαξε για μια αλλη λιμνη.......η πιο παραπλησεια ειναι η ακατανομαστη.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
νατοοοο...!!!ειχε δεν ειχε το πεταξε το υπονοουμενο!!!μιμη κανονισε!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βρε με οτι ματι και να το δω και με τηλεσκοπιο παλι δεν με πειθεις ![]() δεν αντεχω να βλεπω την μουρη τους ρε παιδι μου δεν μου καθετε καλα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sos....τη βοηθεια σας παιδες..ραγισμένο ενυδρείο ; | georot1981 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 80 | 09-09-11 16:41 |
ΠΑΙΔΕΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ | kostastsod | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 06-04-11 08:39 |
ΠΑΙΔΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ | kostastsod | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 04-04-11 10:02 |
Παιδες εχω ξενερωσει..Σκευτομαι να κλεισω το ενυδρειο μου | Savou | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 09-12-10 00:02 |
Παιδες μια ερωτηση. | Avaya | Παραλία - Beach Bar | 3 | 22-04-08 10:18 |