|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Η alternanthera μου έχει την τάση να βγάζει ρίζες κατά μήκος του βλαστού ανάμεσα στα αντικριστά φύλλα, στα επιγονάτια δηλαδή. Όσο περνάνε οι μέρες οι ρίζες γίνοντε μεγαλύτερες και πυκνότερες, Το φυτό τείνει να ασχημένει και είναι κρύμα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να σταματήσει αυτό το πράγμα? μήως το φυτό με αυτό τον τρόπο δείχνει ότι κάτι του λείπει?
Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
![]()
Το ιδιο προβλημα εχω κι εγω με το συγκεκριμενο φυτο. Ειναι φυσιολογικο και αν η γενικη οψη του ειναι υγιης τοτε δεν χρειαζεται να ανησυχεις. Μπορεις καθε 2-3 μηνες να το κλαδευεις,να βγαζεις το μητρικο φυτο και να φυτευεις τα κλαδεματα στη θεση του.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με Alternanthera reineckii | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 20-11-07 00:19 |
Νέος στην παρέα του Forum με προβλήματα : ¶λατα, ¶λγη | gfdimopo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 21-09-07 20:34 |
Ριζες κατα μηκος του κορμου ? | abrous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 07-05-07 10:04 |
Προβλημα φυτων κατα την καταπολεμηση αλγης ΣΟΣ .. | abrous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 31-01-07 13:13 |
Οδηγιες για φαρμακο κατα του Ick | kokorikos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 19-02-06 23:21 |