|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας, εχω ενα αστρωτο ενυδρειο, με καποια προβληματα .
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=21166 Ο μονομαχος μετακομιζει, πηρα ενα ενυδρειακι της Boyu 15λτ Ειχε μαζι φιλτρο της RESUN σαν και αυτο, αλλα 200l/h Φως τετοιο των 9w. Η ιδεα ειναι να μπολιασω και τα δυο ενυδρεια, τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω για να μετακομισω το μονομαχο? Τι αντλια-φιλτρο να βαλω? (εσωτερικο, εξωτερικο), τι τι φυτα (ευκολα,δεν εχω καμια εμπειρια ) , υπαρχει τελος κανενα λινκ για να μη σας πρηζω?? ![]() ------------------------- Υπαρχει συγκεκριμενη ποσοτητα μακαρονιου που πρεπει να εχω? biopur η siporax της sera? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HoG : 29-11-07 στις 15:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά, αλλά μήπως έχεις ένα υπερβολικά μεγάλο φίλτρο για 15 λίτρα?? Αυτό που γνωρίζω είναι ότι οι μονομάχοι δεν θέλουν και τόσο "δυνατα ρεύματα". Αν ειναι 200 λίτρα/ωρα όντως μάλλον είναι τρομακτικά πολλά για έναν μονομάχο σε 15 λίτρα.. Παιδιά αν κάνω λάθος διορθώστε με. Μπορεί και να κατάλαβα λάθος....
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο καταλαβαινω κι εγω, γι αυτο ρωταω
------------------------- Τι αντλια-φιλτρο να βαλω? (εσωτερικο, εξωτερικο), τι τι φυτα (ευκολα,δεν εχω καμια εμπειρια ) , Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HoG : 29-11-07 στις 17:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Όντως οι μονομάχοι δεν θελουν δυνατή ροή. Αυτό που θα σου πρότεινα να κάνεις είναι καταρχάς να θεσεις σε λειτουργία το φίλτρο. Εάν δεις ότι το 15λιτρο σου γίνεται 'πλυντήριο'
![]() ![]() Ας δούμε πρώτα αυτό και μετά μιλάμε για ένα άλλο φιλτράκι. Τώρα για φυτά...πες μας τι υπόστρωμα έχεις. Μια ανούμπια δεν θα ήταν ασχημη που είναι κ χαμηλή http://www.tsamisaquarium.gr/Selides..._var__nana.htm ή http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...icrosorium.htm ρίξε μια ματιά ... αποφάσισε και τα ξαναλέμε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παρε καμια ανουμπια και δεσ'την πανω σε ενα μοπανι.Επισης μπορεις να βαλεις λιγη βαλισνερια και αφησε την να επιπλεει.Οντως τους μονομαχους δεν τους αρεσει η μεγαλη ροη στο φιλτρο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Kερατοφυλλο να βαλεις ηθελα να πω και οχι βαλισνερια να επιπλεει.Διορθωνω τον εαυτο μου.Συγνωμη... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θεραπεια με ασφαλεια(οχι ζωης...) | capetanakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 09-05-07 20:19 |
μετακομιση(μεταφορα ενυδρειου) | capetanakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 12-04-07 14:55 |
θεραπεια με αλατι ή οχι? | GODLIGHT | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 09-03-06 02:48 |
Τι Θεραπεια Να Κανω????????????? | GIANNITSA | Δίσκοι | 10 | 11-11-05 18:31 |
ξεκινησα θεραπεια με χαλκο και... | chrisstam | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 13 | 02-08-05 23:49 |