|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Για σας και πάλι.πριν από 4,5 μήνες αγόρασα ένα όμορφο Black Moor ΜΑΎΡΟ βελούδινο χρώμα...απ το πρώτο μηνα πρόσεξα ότι είχε μια κουκίδα χρήση στο κορμι του σιγά, σιγά η κουκίδα μεγάλωσε!! σήμερα μετά από 4 μήνες το ψαράκι από μαύρο έχει γίνει χρυσό ολόχρυσο!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μεγάλωσε και πήρε το τελικό του χρώμα το οποίο έχει να κάνει με κάποιους προγόνους του (υπήρχε δηλαδή στα γονίδια)
|
||||
|
||||
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOCRATIS : 21-11-07 στις 09:26 |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι φυσιολογικό!
Απλά δεν συμβαίνει πάντα!
|
||||
|
||||
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOCRATIS : 21-11-07 στις 09:26 |
|
|||
|
|||
![]()
Βαλε καμια φωτο να το δουμε κι εμεις!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι φυσιολογικό .Ορίστε και ένα άλλο παράδειγμα από ένα ranchu.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σωκράτη μη μου πεις πως είναι το εγχειρισμένο!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι,δεν είναι δικό μου,ούτε οι φωτογραφίες .
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ!
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε ρε....
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απιστευτο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι ύστερα σου λένε τον αράπη κι αν τον πλένεις...
|
|||
|
|||
![]()
Το δικο μου black moor, παρατηρησα χτες, οτι το ενα ματι του εχει γινει ασπρο στο εσωτερικο. Εχω την εντύπωση οτι δεν βλέπει και πολύ καλα.
Του ρίχνω τροφή, και κάνει πολλές προσπάθειες μέχρι να καταφέρει να την πετύχει και να φάει. Λέτε να χτύπησε πουθενα? |
|
||||
|
||||
![]()
Eίναι πιθανό. Το αλατάκι βοηθά σε αυτές τις περιπτώσεις.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Black Orchid | deMetrIs | Bettas | 5 | 26-10-06 18:16 |
Black Moor Ερωτήσεις... | qstavrosq | Χρυσόψαρα | 5 | 31-05-06 07:26 |
Black Moor (Carassius auratus) πολύ νωχελικός | Theko | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 30-01-06 14:29 |
Black Water | Cristos | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 02-02-05 20:41 |
Black Neon | nkarvounis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 05-10-04 09:30 |