|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητήρια για το forum και καλή χρονιά είναι το πρώτο μου Post Σκέφτομαι να φυτέψω φυτά στο ενυδρείο μου 120 λίτρων και θέλω να ρωτήσω πως γίνεται ο καθαρισμός του βυθού;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
||||
|
||||
![]()
Mε μια 'σκουπα'βυθου..
Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις και ενα κοινο αλφαδολαστιχο
|
|||
|
|||
![]()
Μονο στα μερη που ειναι ακαλυπτα απο φυτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες στο GAB και καλή χρονιά !
|
|
||||
|
||||
![]()
τι ειναι η σκουπα βυθου ?..τελικα πολλα πραγματα..ειναι να μαθω..εμπλεξα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη τα ξερα φυλλα που ειναι γυρο απο τις ριζες των φυτων τα αφηνουμε? Υποθετω οτι το λεει ο Τολης για να μην βλαπτονται οι ριζες τους, η' τους καλο πχ λιπασμα.
|
||||
|
||||
![]()
Ξερά φύλλα μέσα στο ενυδρείο δεν υπάρχουν
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Υπάρχουν σε διάφορα ύψη (ανάλογα το ενυδρείο) και μπορείς όταν αλλάζεις το νερό στο ενυδρείο, να καθαρίζεις τον βυθό με ασφάλεια. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
thanks...
![]() ------------------------- α και κατι αλλο..ασχετο μεν... αλλα εχω για αυτο ακουσει.. διαφορα πραγματα..στην αλλαγη του 1/3 του νερου περαν του contitioner..χρειαζεται και bacterial η οχι...? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη docrx8 : 01-11-07 στις 18:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εαν το ενυδρειο σου ειναι στρωμενο δεν χρειαζονται τα ετοιμα βακτηριδια.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρώσιμο Φυτεμένου Ενυδρείου | Μάριος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 08-11-06 17:43 |
Κατασκευή ενυδρείου, ερώτηση για πάχος τζάμιου | pavloukos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 30-08-06 10:22 |
ερώτηση για αγορά ενυδρείου | gkagad | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 09-06-05 07:39 |
Λύσεις φωτισμού φυτεμένου ενυδρείου | John T | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 28-03-05 20:22 |
Ερώτηση για ξαναστήσιμο θαλασσινού ενυδρείου | DIVER_M | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 09-04-04 19:32 |