|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα!
Διαβασα σ’ ένα post για ταμπλετες CO2. Υσχυει? Υπαρχουν ταμπλετες που να απελευθερωνουν CO2??? Αν ναι κανουν δουλεια? Εχω ένα κοινωνικο φυτεμενο ενυδρειο στο οποιο δεν εχω παροχη CO2. αλλα ουτε και καποιο πρόβλημα με την ανάπτυξη των φυτων. Δεν εχω σκοπο να βαλω παροχη CO2. θα με βοηθουσαν αυτές οι ταμπλετες σε κατι η να το αφήσω να δουλευει όπως δουλευει τοσο καιρο χωρις? Ευχαριστω! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχουν παρα πολλες αναφορες για τις ταμπλετες εγω εχω σχηματισει την εξης γνωμη για την προσθηκη co2 σε ενυδρεια που απασχολει το 99% των χομπιστων
μεχρι 50λιτρα ταμπλετες η diy η flourish excel <εγω θα χρησιμοποιουσα excel> μεχρι 100 λιτρα diy η ολοκληρωμενο συστημα η flourish excel <εγω θα χρησιμοποιουσα diy> απο 100 και πανω το ολοκληρωμενο ειναι μονοδρομος το παραπανω δεν ειναι ο απολυτος κανονας αλλα ισχυουν πιστευω για τα περισσοτερα μεσσαιων απαιτησεων ενυδρεια τοσο σε φυτα,φωτισμο<περιπου 0,5watt/λιτρο>και τελος σε λιπασματα<πχ μια φορα τη βδομαδα flourish και μια στο τοσο σιδηρο>
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ταμπλέτες λιπάσματος | Γιώργος06 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 26-08-07 15:39 |
Ταμπλέτες CO2 | dimitrisgiannoulakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 22-03-07 17:18 |
Ταμπλέτες CO2 | scalare | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-10-05 12:39 |