|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ΑΡΤΕΜΙΑ Η ΟΧΙ;
Κατα ποσο αξιζει να ταιζουμε τα μικρα μας αρτεμια μεσα σε ενα κοινωνικο ενυδρειο.Γνωριζοντας οτι το μεγαλυτερο μερος της τροφης καταναλωνετε απο τους συγκατοικους ; και οτι ακομα ενα γεναιο μερος εξαφανιζετε ως δια μαγειας (φιλτρο ,υποστρομα); |
|
||||
|
||||
![]()
Όσον αφορά το θέμα εξαφάνισης από τα φίλτρα ένας καλός τρόπος είναι η ολιγόλεπτη διακοπή της λειτουργίας τους!!!
Όσον αφορά την κατανάλωση από τους συγκατοίκους τα ενήλικα ψάρια (ανάλογα πάντα και με το είδος) πολλές φορές δεν δίνουν σημασία καν στην αρτέμια!! Από την άλλη η αρτέμια είναι μια πολύ πλούσια τροφή και βοηθάει πολύ στην ανάπτυξη των νέων ψαριών!!!
|
||||
|
||||
![]()
Πριν απο λιγες ημερες εκανα την πρωτη μου αποπειρα με αρτεμια επιτυχως.και ταιζωντας στην συνεχεια τα ενυδρεια ειδα οτι τα ψαρακια μου κανουν σαν τρελα.(λογικο ειναι σαν να τρως καθε μερα ξηρα τροφη και ξαφνικα καποιος να σου δινει μια μπριζολα
![]() ![]() Ρωταω επειδη τα κριμπ ετοιμαζονται παλι και θελω να δω τι να κανω να ετοιμασω αρτεμια η οχι;(ευχαριστω για την απαντηση ,το απογευμα με βλεπω να πηγαινω για ψωνια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και βέβαια αξίζει τον κόπο, έστω και αν σου τρώνε το περισσότερο κάποια μεγαλύτερα.
¶ντε καλά ψώνια ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρτεμια | Steve | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 08-07-07 14:43 |
αρτεμια | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 10-06-07 00:58 |
Τιμές Αρτεμια | Nrgman | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 03-08-06 17:13 |
Γκαπυ+Αρτεμια | Celda | Ζωοτόκα | 3 | 07-09-05 08:19 |
Αρτεμια, κουνούπια , και γιατί .. | blacky | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 22-06-04 00:30 |