|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:1,80Χ0,50Χ0.70 Όγκος:περιπου 500 Λιτρα Κατηγορία: Φυτά:οχι Ψάρια / ¶λλα είδη:2 oscar,3 Synodontis eupterus, 1 baryancistrus L47,1 pleco (δεν ειμαι σιγουρος ποιο ειδος) 3 aplle snails και μερικα green snails Διακοσμητικά υλικά: ψιλο χαλικι πετρες λαβας και ξυλα Φόντο:μαυρο χαρτονι Φωτισμός:3 Τ8 χ 30 W και 3 Τ8 Χ 18 W Διάρκεια φωτισμού:10 ωρες Φιλτράρισμα: eheim 2217 και 2028 Θερμοστάτης:2 jagger 300W Λίπανση:οχ ι Παροχή CO2:οχι Παράμετροι: pH:7,2 Γενική σκληρότητα (GH):10 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):5 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:100 λιτρα την εβδομαδα Θερμοκρασία:25 ¶λλες πληροφορίες:Το ενυδρειο τρεχει 20 μερες περιπου και μπολιαστηκε απο το προηγουμενο ενυδρειο μου,βρισκεται στο τελος της θεραπειας απο ick που παρουσιαστηκε στα οσκαρ μου η οποια ηταν αλατι 3gr/l και θερμοκρασια στους 31,επισης ενας synodontis παρουσιασε καποια δερματικα σημαδια τα οποια υποχωρησαν μετα απο χρηση melafix.Για λιγες μερες φιλοξενηθηκε και ενας μικρος pangasius o οποιος πια ειναι σε ενα μεγαλυτερο ενυδρειο.Θελω να προσθεσω οτι ευτυχως βρηκα μαυρα σωληνακια της JBL και απεφυγα τα αντιαισθητικα πρασινα της eheim μαζι με το μαυρο φοντο φαινονται ελαχιστα
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 26-01-10 22:21 |
νεο ενυδρειο | monomaxos_lover | Bettas | 14 | 06-12-06 20:15 |