|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα.Εδω και δεκα ημερες τρεχει το καινουριο μου ενυδρειο 400λ.Το ενυδρειο εχει αρκετα φυτα και ριζες και αρκετα καλη φιλτρανση 2 2028 ΕΗΕΙΜ.Αποφασισα να ακολουθησω το στρωσιμο με τροφες ψαριων οπως διαβασα στο ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ γιατι με την αμμωνια δεν ημουν σιγουρος λογο μικρης εμπειριας.Θα πρεπει να αναφερω οτι τα150 λιτρα νερου προερχονται απο στρωμενα ενυδρεια,εχω προσθεσει 3 φορες ετοιμα βακτηρια της ΑΡΙ σε αναλογες με τα λιτρα ποσοτητες ,και μετα την 5η ημερα ξεπλυνα μεσα στο νερο του ενυδρειου τα υλικα 2 στρωμενων φιλτρων.Η απορια μου ειναι γιατι ενω μετραω καθημερινα με υγρα τεστ δεν βρισκω καθολου αμμωνια αλλα ουτε νιτρικα και νιτρωδη΄?(αυτονοητο οτι δεν εχω μεσα ψαρια).Μηπως κανω κατι λαθος η ειναι νωρις ακομα?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρωσιμο ενυδρειου και θολουρα | dskoul | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 15-03-07 15:29 |
Στρωσιμο ενυδρειου με αμμωνια και φυτα (2) | abrous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 19-12-06 15:08 |
Νεος,απειρος και μαλλον ασχετος με αποριες... | xripas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 60 | 19-10-06 17:21 |
Αποριες Νεου για κατασκευη ενυδρειου | dr_yianni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 60 | 14-10-06 19:14 |
Στρωσιμο και μερικες αποριες | Emmanuela | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 20-12-04 14:42 |