|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη εχουμε καιρο να τα πουμε λεω να μαζευτουμε να πιουμε κανα καφε να θυμηθουμε τα παλια (μα πολυ παλια).Τι λετε;Κανουμε καμια αποπειρα;
|
||||
|
||||
![]()
Λες ε?....
Να δουμε, γιατι απο δω και περα τα Σαββατα οι πιο πολλοι την κανουν για μπανια.... Μια προσπαθεια μπορει να γινει ομως.... |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ είμαι μέσα.
Τι λέτε για το επόμενο;
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Να ειδοποιήσουμε και τον Μπακογιάννη όμως από "απέναντι" μήπως μπορεί να έρθει, γιατί ενώ του το είχα υποσχεθεί.........
Οπότε αν είναι μαζέψτε και ότι φυτά μπορείτε καθώς τα χρειάζεται το παιδί. |
|
||||
|
||||
![]()
Ποιος είναι ο Μπακογιάννης από "απέναντι";
Εγώ από φυτά τώρα δεν θα έχω γιατί χθες έκανα γερό κλάδεμα και τα πέταξα. Πάντως μπορώ να φέρω για όποιον θέλει microworms και ίσως και grindal. Δυστυχώς τα vinegar απεβίωσαν. ΥΓ.: Αν κανεις έχει περισσευούμενα φυτά, ας φέρει, (δεν είναι κακή μία ανανέωση ![]()
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Mιλάω για τον bakogiannisd είναι από ένα χωριό κοντά στο Μεσολόγγι (Κατοχή).
Θα τον ειδοποιήσω πάντως αν συμφωνήσουμε για αυτό το σάββατο. Και αν δεν μπορέσει να έρθει, θα του τα πάω εγώ την Κυριακή. Γιαννη αν μπορείς φέρε έστω και 1 crypt. Παιδιά ότι μπορείτε ο καθένας, το παιδί έχει και περιμένει εδώ και ένα μήνα. |
|
|||
|
|||
![]()
Το θεμα ειναι παιδες να το κανονισουμε πρωτα και μετα βλεπουμε τι θα φερουμε ο καθενας.Εγω παντως κατι θα φερω απο φυτα.
Για κοπιαστε λοιπον!!!!!!!!Αυτο το Σαββατο εγω ειμαι μεσα και μπορει να φερω και κατι νεους ενυδρειοφιλους που τους εχω μεταδωσει το μικροβιο ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ μέσα αυτό το σάββατο.
¶ντε δηλώστε και σώστε, έχει και μία τιμή το κλιμάκιο πελοποννήσου !!! ¶ντε μην γίνουμε ρεζίλι και μας δουλεύει ο Αννίβας.....ο ακούρευτος. ΥΓ να το μεταφέρουμε και public αυτό, καθώς υπάρχουν άτομα που δεν είναι γραμμένοι στον ΠΣΦΕ, αλλά είναι μέλη του GAB και θα ήθελαν να βρεθουμε all together. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το Σάββατο δεν μπορώ...Εκανα και χθες κάτι κλαδέματα μια σακούλα σούπερ Μάρκετ πέταξα...........
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σας παιδιά
![]() είχα αρκετές ημέρες να μπώ στο forum και βλέπω οι γείτονες ετοιμάζονται για συνάντιση ![]() Αντε να γνωριστούμε απο κοντά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶ρα τι ώρα να πούμε γι' αυτό το Σάββατο; Ή μήπως είναι καλύτερα την Κυριακή;
|
|||
|
|||
![]()
Σε ότι κανονίσετε μετά τις 01/07 είμαι μέσα πριν έχω καινούργιο μαγαζί να στήσω και αδερφάκι να παντρέψω και θα είμαι Θεσσαλονίκη!
|
|
||||
|
||||
![]()
Λογω προβληματος εγω μπορω μονο την Κυριακη απο 7.00 και μετα.
Παιζει τετοια περιπτωση? |
|
||||
|
||||
![]()
Και για 'μένα τελικά το Σάββατο είναι λίγο δύσκολο και αμφίβολο.
------------------------- Τελικά αυτό το Σάββατο δυστυχώς δεν μπορώ στα σίγουρα. Οι υπόλοιποι τι θα κάνετε; ΥΓ.: Μια συνέλευση είπαμε να κάνουμε κι εμείς και πέσαν όλες οι δυσκολίες!
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη John T : 14-06-07 στις 15:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω και για κυριακη ειμαι μεσα!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ok για την Κυριακή.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστηχώς Κυριακή δεν θα μπορέσω να έρθω
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tα φυτά παρ'όλα αυτά φέρτε τα........
Θα κάνω surpize ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μη μου πεις πως θα κρατάς μια ανθισμένη ανούμπια από το ενυδρείο σου!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ανθισμένη τριανταφυλλιά θα έχει
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
16 του μηνός δηλαδή; Στο ίδιο μέρος ; και ώρα ;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ιδιο μέρος;
Ιδια ώρα; για κάντετο λιανά να μάθουμε και εμείς οι μακρυνοί........... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κατα τις 7 στο γνωστο μερος. Αλλα 17 του μηνος.. Κυριακη..
(Μιχαλη, μονο αν ειναι να ερθεις θα σου πουμε που... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ μέσα
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παλιόπαιδα ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
¶ρα λοιπόν την Κυριακή.
Θα έχουμε κανέναν επισκέπτη εξ Αθηνών ή άλλης πόλεος;
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε το γεμίσαμε πάλι το ταξί
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Από τα καινούρια Μοτοτσυκλεταξί!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Την επόμενη ημέρα (Δευτέρα) πεταχτήκαμε κατά το απογευματάκι μέχρι την Κατοχή.....είχαμε και ανούμπια να παραδώσουμε. Πήγα να παραλάβω το σαγιοναροφόρο μοντέλο "SAKIS-Ρουβάς" (βλ. Sak) στις 6:39 βάση του ρολογιού στο αμάξι. ![]() περάσαμε από την γεφυρούλα μας καθ' ότι βιαστικοί ![]() φεύγοντας από το Μεσολόγγι είδαμε και το μέρος που προμηθεύει με αλάτακι τον σύλλογο ![]() πολύ αλάτι ![]() πολύ αλάτι λέμε ![]() μα πάρα πολύ αλάτι ![]() Βουνά ολόκληρα από αλάτι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μετά ακολούθησε το ομορφο Αιτωλικό
![]() ο δρόμος που περνάει μέσα από το νερό είναι άλλο πράγμα ![]() και φτάσαμε στην Κατοχή που είναι χτισμένη πάνω στο ποτάμι στην κυριολεξία ![]() άψογο θέαμα αλλά πολύ κουνούπι ρε παιδιά ![]() καθίσαμε στην πλατεία για καφεδάκι με τα παιδιά αλλά το φωτομοντέλο μας είχα πάρει στο κατόπι έναν πελαργό να τον φωτογραφήσει....δεν το βγήκε όμως μόνο η φωλιά φαινόταν χε,χε. ![]() Είχε και ζεστούλα-υγρασία λόγω τοποθεσίας οπότε πάρτε μία φώτο για να τρώνε τα παιδιά σας ![]() Και αφού ήπιαμε-φάγαμε σπεσιαλιτέ του Δημήτρη ( bakogiannisd ) γυρίσαμε σπιτάκια μας για νάνι. Ακουθεί "καλλιτεχνική φωτογραφία" Rion Bridge by night ![]() Με τις υγείες μας ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντηση στην Πατρα.... | Takis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 22 | 26-03-07 22:17 |
Συνάντηση ΠΑΤΡΑ? | DimmyF | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 66 | 08-02-07 23:42 |