|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ελπίζω να το ποστάρω στο σωστό section.
Είμαι αρχάριος (μα εντελώς λέω) και είπα πριν αγοράσω το ενυδρείο να λύσω όλες τις απορίες εδώ (και να 'στε καλά) καλά πάμε. Τα σχετικά με τον ενυδρείο αναλύονται εδώ : http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=16828 Εν συντομία θα φτιάξω ένα 400λιτρο με Malawi Cichlids και έχω καταλήξει στα εξής που μου αρέσουν με σειρά προτεραιότητας (από το ποιο συμπαθές στο ποιο αδιάφορο, ειδικά από τα 4 πρώτα θα τα ήθελα και όλα αν γίνεται): 1. Pseudotropheus Demasoni 2. Pseudotropheus Msobo Magunga 3. Pseudotropheus Socolofi 4. Labidochromis sp. “yellow” 5. Cinotilapia Afra 6. Pseudotropheus sp. “Acei” 7. Iodotropheus Sprengerae 8. Maylandia Livingstonii και θά θελα αν γίνεται και γατόψαρο/α Synodontis njassae Ποια ταιριάζουν μεταξύ χωρίς προβλήματα και πόσα πρέπει να βάλω στο 400άρι χωρίς να έχω πολυ μεγάλο πληθυσμο ? Ευχαριστώ πολύ, Αλέξανδρος
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
malawi με mbuna | ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 16-03-07 00:38 |
100 new PHOTOS - Malawi cichlids (Haps & Mbuna) | iliovas | Malawi | 0 | 02-11-06 10:23 |
pleco σε ενυδρειο με malawi cichlids? | prodigy | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 08-09-06 17:44 |
Μalawi Mbuna cichlids??? | skorpion | Malawi | 35 | 25-06-03 23:46 |
malawi cichlids combinations | batza | Malawi | 22 | 30-01-03 00:05 |