|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ποιανής εταιρείας ταμπλέτες ξεχωρίζουν για τη σωστή λιπανση;
Ή ας το θέσω αλλιώς, εσείς ποιες ταμπλέτες χρησιμοποιείτε και είστε ευχαριστημένοι? θέλω να δώσω στο χορτάρι μου την κατάλληλη λίπανση..
|
||||
|
||||
![]()
Για πόσα λίτρα ενυδρείο μιλάμε? Και για τι χορτάρι? Αρκετοί από εμάς χρησιμοποιούμε αυτή τη σειρά http://www.seachem.com/products/prod.../Flourish.html
|
||||
|
||||
![]()
To χορταρι ειναι Echinodorus tenellus...
65 λιτρα ενυδρείου... Ταμπλέτες όμως οχι λιπασμα του στυλ floredepot... ------------------------- Apo υγρά λιπασματα χρησιμποποιώ ολη τη σειρά της seachem...
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος06 : 25-08-07 στις 11:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δινεις κατι παραπανω ,αλλα ειναι απο τις καλυτερες ποιοτικα ταμπλετες που κυκλοφορουν..... μιλαω για αυτες παρακατω... http://www.seachem.com/products/prod...urishTabs.html |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον θα τις δοκιμάσω
ευχαριστώ παιδες!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον χρησιμοποιείς όλη τη σειρά δεν νομίζω οτι χρειάζεσαι κάτι άλλο! Μήπως θέλεις περισσότερο φως ή Co2 ?
|
||||
|
||||
![]()
2 x 48 watt T5 ειναι το φως μου καλο δεν είναι? το ενυδρειο ειναι 60 χ 30 χ 38..
Δεν έχω καλή διάχυση στο ενυδρείο CO2 για αυτό και αναζητώ μια σκάλα διάχυσης..
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι σίγουρος ότι είναι 2 Χ 48; Το 2 Χ 24 μου ακούγεται πιο λογικό.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια χαζομαρα ναι..πως μου ξεφυγε...
θα τα ειχα ψησει τα ψαρακια μου!!! πόσο ψηλα θα πρεπει να είναι το φως απο την επιφανεια του νερου??
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ταμπλέτες CO2 | dimitrisgiannoulakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 22-03-07 17:18 |
Ποσότητα λιπάσματος | Zisis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 25-09-06 14:55 |
Ταμπλέτες CO2 | scalare | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-10-05 12:39 |