|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά στρώνω το ενυδρείο μου έβαλα λίπασμα (για να βάλω ζωντανά φυτά) και χαλίκι. Διακοσμητικά έχω βάλει 2 μεγάλα κοράλλια αφού τα έβρασα, (είχαν μαζευτεί πριν από 10 περίπου χρόνια) αύριο μεθαύριο θα βάλω και κάποια από τα φυτά μου και κατόπιν 3 χρυσόψαρα. Εδώ λοιπόν θέλω να ρωτήσω για κάτι που έχω κάποιες αμφιβολίες και από ότι καταλάβατε αυτά είναι τα κοράλλια. Ακούω λοιπόν εσάς.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοράλι σε ενυδρείο γλυκού νερού | Mitsos | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 31-05-07 14:22 |
Νεο μέλος, νέο ενυδρείο γλυκού νερού. | andreasp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 114 | 15-02-07 10:38 |
Συνδυασμός reef και γλυκού νερού ενυδρείου | leonm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 24-07-06 16:16 |
Πέτρες Θαλλάσης σε Ενυδρείο γλυκού νερού? | Tkagem | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 13-07-06 14:29 |
Skimmer ??? (Γλυκού νερού) | γαυρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 28-10-04 09:38 |