|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
μολις πριν 2 λεπτα τελειωσα το νεο μου ενυδρειο το οποιο περα απο τα φιλτρα το εχω φτιαξει ολο μονος μου με πολυ μερακι. φιλοδοξω να βαλα malawi αλλα πρωτα να στρωσει το νερο. ειναι 146 λιτρα. πειτε μου την γνωμη σας.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δε θελω να σε απογοητευσω και κυριως δε θελω να φανω κακος, φαινεται αρκετα αφυσικο...εκει δεξια μοιαζει με το στρουμφοχωριο!
![]() Ριξε μια καλη ματια εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=16086 αν δεν το εχεις δει ηδη, αν το εχεις δει ...ριξε μια καλυτερη!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Επισης με μαλαουι αυτες τις πετρες τις βλεπω να πεφτουν ευκολα και να κανουν ζημια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα ψάρια θα φροντίσουν να "γκρεμιστούν" οι πέτρες και η άλγη θα καλύψει το "παρδαλόν" του θέματος...!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνώ με τους προηγούμενους στο ότι θα πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ τις πέτρες σου αν δεν είναι κολλημένες θα πέσουν στα σίγουρα και είναι κρίμα.
βάλε και άλλες πέτρες ( από όποιο χρώμα σου αρέσει ![]() και αφού σου αρέσουν τα χρώματα βάλε και καμιά valisneria και anubia θα δείξει πολύ όμορφο καλό στρώσιμο και καλή συνέχεια ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τις εχω κολλησει τις πετρες. μαλλον θα συμφωνισω και θα βαλω και στη μεση για να ενωθουν.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΨΑΡΙΑ | pepe72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 14-06-07 12:28 |
Αλλαγες σε Carrefour. Γνωμες? | Stilatos | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 22-01-07 13:53 |
Γνωμες για την συνεχεια. | Isidoros | Malawi | 13 | 07-09-04 11:39 |