|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Χαιρετώ την ομάδα του GAB
Έχω στο ενυδρείο μου ένα Altolamprologus_compressiceps sumbu το οποίο σημερα το πρωί ήταν ακουμπισμένο στο μπατο και στο τζάμι . Δεν έχει σημάδια πάνω του ή στην ουρά ή τα μάτια αλλα είναι ακινητο και δε φαινεται καλά. Αν γνωρίζει κάποιος αν δώσει τα φώτα του . Ευχαριστω Σπύρος |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηλθες!
πες λιγα παραπανω για το ενυδρειο οπως : ....μετρισεις;...... ....συγκατοικοι;.. ....διατροφη;...... ....μηπως ειναι χτυπημενο;.... ....ογκος ενυδρειου;..... κ.α. |
|
||||
|
||||
![]()
Συμπλήρωσε
------------------------- Σόρρυ,Συμπλήρωσε αυτην την φόρμα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14298 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AXEL : 28-08-07 στις 15:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
¨Ογκο ενθδρείου 70lt , οι συγκατικοι τωρα ειναι μονο ένας Pleco Ancistrus 4cm , ταίζονται με φιλαράκια της Tetra με σπιρουλίνα o Sumbu και με ταμπλέτες ξύλου ο Pleco .
Αλλαγές νερού μια την εβδομάδα Μέτρίσειες δεν έχω πρόσφατες και δεν ειναι χτυπημένος . Τον έχω σε παρακολούθηση και αύριο θα ανεβάσω φοτο . Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αν καποια στιγμή βγώ από το forum αύριο με νεότερα. Σπύρος |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS | mios | Δίσκοι | 12 | 27-07-07 22:06 |
¶ρρωστο σκαλάρι; SOS SOS SOS | KwstasV | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 22-02-07 17:16 |
SOS-SOS (Μονομαχος εκτος νερου) | JONNY | Bettas | 43 | 12-02-07 10:02 |
SOS SOS--- GUPPY ---SOS SOS--- ΓΕΝΝΑΜΕ --- SOS SOS | gordons | Ζωοτόκα | 3 | 19-09-03 00:02 |