|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως έχω αναφέρει και σε άλλο thread έχω ένα lionhead και το περιόρισα σε μια γυάλα 5 λίτρων(εδώ και 3 εβδομάδες!! Δυστυχώς...
![]() Η απορία μου είναι: να βάλω από τώρα το lionhead στο ενυδρείο? Έχω διαβάσει διάφορα για το στρώσιμο! Ότι πρέπει να περιμένω ένα μήνα, ότι για χρυσόψαρα μπορώ να τα τοποθετήσω σε 2 μέρες μια και χρησιμοποιούνται χρυσόψαρα για στρώσιμο ενυδρείων κρύου νερού, ακόμα και ότι μπορώ να το βάλω αμέσως μια και τα χρυσόψαρα είναι ανθεκτικά σε υψηλές τιμές νιτρωδών για μικρό διάστημα! Λοιπόν να το κρατήσω στην 5λιτρη γυάλα μέχρι να στρωθεί το ενυδρείο? να το τοποθετήσω τώρα? ή να περιμενω 1-2 μέρες??
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πτώση Πεχά.. τι να κάνω να το ανεβάσω? | Noni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 16-06-07 12:05 |
Αναγνώριση ¶λγης και τι να κάνω | vouros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 11-05-07 18:55 |
Κάποιο ψάρι γέννησε. Τι να κάνω; | ψαρια και ψαρια | Ζωοτόκα | 10 | 19-12-06 22:27 |
Μπουκομενες Obliquentens Τι να κάνω ???? | Dionysis | Malawi | 2 | 26-02-06 00:39 |
Τι να κάνω με τις λάμπες ;;; | qstavrosq | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 25-09-05 18:02 |