|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Να ρωτήσω κατι μιας και μου δίνεται η ευκαιρία....
Εγώ προσωπικά έχω βάλει υπόστρωμα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω σκούπα βυθού... ΤΙ γίνεται σε αυτήν την περίπτωση... Υπάρχει κάποιος κίνδυνος...??? |
|
||||
|
||||
![]()
Και ποιο είναι αυτό το υπόστρωμα που δεν σου επιτρέπει να κάνεις σκούπα βυθού?
|
||||
|
||||
![]()
Εννοώντας υπόστρωμα θέλω να πω ότι κάτω απο το χαλίκι έχω βάλει το υπόστρωμα της tetra για να βοηθήσω τα φυτάκια μου....
Από ότι ξέρω λοιπόν δεν γίνεται να κανω σκούπα βυθού..... εκτός και αν ξέρω λαθος..... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πως δεν γινεται..
Απλα δεν βαζεις τη σκουπα ΜΕΣΑ στο χαλικι.. Ρουφας απο πανω σε αποσταση 1-2 cm... |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ ευχαριστώ....
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκουπα βυθου | chris129 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 16-04-07 09:55 |
Σκουπα βυθου σε φυτεμενο | vasilakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 22-10-06 17:17 |
Σκουπα βυθου... | targas21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 18-01-05 16:32 |
σκουπα βυθου | dioninje | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 26-04-04 00:50 |
ΣΚΟΥΠΑ ΒΥΘΟΥ-ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | ANTONIS STAVRINOS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 13-04-04 02:23 |