|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια καλημερα και απο μενα , ειναι πρωτη φορα που γραφω , ηθελα να σας
αναφερω ενα περιστατικο που εγινε χτες και με εχει προβληματισει. Προσφατα το Οσκαρ μου , πασχει απο μυκητες (fungus ) , και μετα απο την συμβουλη ενος γνωστου που δουλευει σε καταστημα πωλησης ψαριων και ενυδρειων , αγορασα το φαρμακο Serra Bactopour Direct το οποιο ερχεται σε μορφη ταμπλετας και οπως αναγραφει και στη συσκευασια ειναι πολυ τοξικο και επικυνδινο για αρκετα ψαρια ! Λοιπον μολις εριξα μεσα την πρωτη ταμπλετα , το αθεοφοβο πλασμα πηγε και την καταβροχθησε σε 2 δευτερολεπτα. Δεν ηξερα τι να κανω και να σας πω τρομαξα μηπως παθει τιποτα. Σημερα το πρωι που το ειδα παντως ηταν μια χαρα και εφαγε χωρις προβλημα.Εχει κανεις αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα ; πρεπει να ανησυχω η οχι ; Ευχαριστω! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Την εκανα την μα****α μου. | andreasp | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 23 | 23-05-07 16:21 |
την βοηθεια σας με την αλγη,μερος 14253273572ον. | mao | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 17-05-07 16:35 |
Την γνωμη σας για το πρωτο μου ενυδρειο !! | abrous | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 10-05-07 11:58 |
Ατυχημα με το νεο μου Oscar... | Aegeas | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 12 | 18-10-06 11:42 |
Για Την Θερμοκασια Το Καλοκαιρι | Meliteas | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 19 | 27-03-06 14:43 |