|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και συντομα θα παω Αθηνα , σκεφτηκα να συναιχησω κατι που ειχα αφησει στην μεση...
τι ειναι αυτο; Ενα Full Planted ενυδρειο..... Εχω μερικες Ερωτησουλες πριν το κανω αυτο...: 1) αν βγαλω τα φυτα που εχω για να α ξαναδτιαξω , να δω τι χρειαζομαι , υπαρχει περιπτωση να στεσαρηστουν πολυ οι δισκοι; 2) με τον εξοπλησο σε ωτησμο που εχω (30W) σε 120 λιτρα, εινι δυνατον να καταφερω να κρατησω ενα τετοιο ενυδρειο ή θελω περισσοτερο; 3) τι φυτα προτεινετε για ενα τετοιο ενυδρειο; 4) μια μπουκαλα diy CO2 αρκει για ευτο το ενυδρειο; 5) τι λιπασματα μου προτεινετε; Ευχαρηστω πολυ! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι φωτισμο για 250 λιτρα full planted? | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 07-09-05 07:26 |
micro - Planted | ahar | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 28-01-04 01:40 |
Full planted ενυδρειο | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:43 |
Τανγκανίκα + planted aquaria | newfish | Tanganyika | 0 | 23-12-02 18:34 |
Kαινουργιο planted tank | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:33 |