|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ένα ενυδρείο 230 λίτρων με εσωτερικό βιολογικό φίλτρο εδώ και 9 μήνες, με 4 δίσκους και 8 ροδόστομα, φυτεμένο με ανούμπιες, βαλισνέριες και κρυπτοκορύνες. Έδώ και 1 μηνα περίπου, απομάκρυνα τον πλακόστομο που είχα από την αρχή και από τότε έχει αυξηθεί η καφέ άλγη, που έχει καλύψει τα πάντα. Προσπαθώ με αλλαγές νερού, καθαρίζω τα φύλλα και τα τζάμια, αλλά τίποτα. Τις τελευταίες μέρες, εμφανίστηκε μια "κρούστα" στην επιφάνεια του νερού, σαν θολούρα, που έχει πράσινο χρώμα (όταν έβαλα το χέρι μου). Έκανα σήμερα μια γενναία αλλαγή νερού (70%).
Μήπως χρειάζεται κάτι ακόμη; Οι παράμετροι του νερού: GH = 12 KH = 7 NO2 = 0 NO3 = 7 pH = 6,6 Έχω DIY CO2, αλλά δεν έχω μετρητή φυσσαλίδων |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καφέ μικροσκοπικοί ψύλλοι | basilhs | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 02-05-07 00:52 |
Καφέ ¶λγη Plan of Actions | ΧρήστοςΠ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 29-03-07 07:45 |
Αντιμετώπιση καφέ άλγης .... | crazyio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 09-03-06 17:37 |
καφέ στίγματα | gkoutis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 07-01-06 12:13 |
καφέ κηλίδες και χνούδια | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 49 | 30-01-03 14:58 |