|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εξω απο το δημοτικο ενυδρειο του μυλοποτάμου
![]() ![]() Μέσα ![]() Σπήλαιο αγγίτη,συγνώμη για την ποιότητα της εικόνας αλλά απαγορευόταν αυστηρά η φώτο και ο φωτισμός ήταν ανύπαρκτος. ![]() ![]() Ο ποταμός που περνάει μέσα απο το σπήλαιο ![]() Και η ώρα της αλήθειας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
όμορφες φωτογραφίες!!!
![]()
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]()
κι αλλες,κι αλλες......!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ελπιζω ναχουμε φωτος απο τα ενυδρεια του ενυδρειου
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχουμε απειρες φωτοοο!!!
Μεχρι και με τις βραβευσεις (... ![]() Ηταν πραγματικα τελεια εκδρομη και οσοι δεν ηρθαν εχασαν!
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς ο φωτισμός ήταν ανύπαρκτος και δέν μας άφηναν να τραβάμε με φλάς Τόλη,θα δώ αύριο μήπως μπορώ να της συμμαζέψω.
Τώρα πάρτε αυτές ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z_X : 04-06-07 στις 00:07 |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιες φωτογραφιες.Σιγουρα θα περασατε τελεια!Θελουμε κι αλλες φωτο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάλι τα καλύτερα χάνω!!!! Αυτή η εξεταστική φταίει για όλα!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Να 'ρθείτε πάλι!!!!!! Ήταν ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!
Υπόσχομαι κι άλλες ομορφιές του τόπου μου!!!! Χρήστο ίσως να έχουμε καλύτερη τύχη με τις φωτο ... ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
τι έγινε ρε παιδιά με αυτές τις φώτο ?? θα ανεβάσουμε καμιά ακόμα να ζηλέψουμε ακόμα περισότερο ???
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mπράβο σας..... Πολύ ωραία!!!!
Θα ερθω και εγω με την πρώτη ευκαιρία!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ρε συ Ζ_Χ με μπερδεψες τωρα και δε ξερω που να βαλω φωτο εδω, στην εκδρομη που/?????
Θα βαλω εδω μερικες για να σε κοντραρω και τις υπολοιπες στο θεμα τις εκδρομης... ![]() ![]() ![]() Τις υπολοιπες δειτε τις εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread....282#post180282
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Σχετίκα μετις βραβεύσεις περιμένουμε τις επίμαχες φωτογραφίες
|
|
||||
|
||||
![]()
Φανταστικες φωτογραφιες!Σας ζηλευω που περασατε τοσο ωραια και μαθατε πολλα πραγματα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλη η Canon !!! Έχει φυσικα και τοπίο να απαθανατίσει αλλιώς!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραιες φωτογραφιες...........Μπράβο.....
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δηλωση συμμετοχης στη ημερησια εκδρομη στη ΔΡΑΜΑ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 45 | 02-06-07 13:42 |
ΔΡΑΜΑ - Ημερησια Εκδρομη ΠΣΦΕ - οργανωση ΚΒΕ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 02-06-07 13:40 |
Ημερησια Εκδρομη ΠΣΦΕ - οργανωση ΚΒΕ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 41 | 24-03-07 16:21 |
Εκδρομη -ΚΒΕ- στην Αθηνα για την κοπη της πιτας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 31 | 09-03-07 09:30 |
ΠΣΦΕ | tolis_1234 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 19 | 25-02-05 23:56 |