|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σημερα ανοιξα το καινουργιο μπουκαλακι μου prime αφου το παλιο τελειωσε και παρατηρησα μεσα στο αχρωμο υγρο καποια μικρα μαυρα κομματακια ενα πραγμα σα να χεις ριξει μεσα σε νερο ρινισματα σιδηρου τοσο μικρα και μαυρα τα οποια αιωρουνται στη μεση του μπουκαλιου!τα προυγουμενα μπουκαλακια δεν ειχαν κατι τετοιο ξερεται τι μπορει να ναι?ειναι και μεγαλο μπουκαλι ρε γαμωτο!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβώς το ίδιο πράγμα παρατήρησα και εγώ στο δικό μου... Και είναι και 500ml... Το πήρα από aquaristic... Ελπίζω να μην είναι τπτ σοβαρό....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε λίγο καιρό θα σου βρομάει κιόλας ... don't panic |
|
||||
|
||||
![]()
οκ παιδια ευχαριστω!
|
||||
|
||||
![]()
και το δικό μου τα ίδια...
|
|
|||
|
|||
![]()
A: Prime™has a very distinct odor that is similar to sulfur which is completely normal. Also, the presence of small black specks is normal.
Λ.Μαραθώνος 45, ¶νοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βρωμάει απλά ...... σκυλοβρωμάει ....!!
![]() Όλα είναι καλά λοιπόν με το προιόν σου ...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
HYDOR PRIME 30 | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 26-01-07 19:08 |
HYDOR PRIME 20 | vasilis-arta | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 07-06-05 09:04 |
Seachem Prime | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 23-04-04 09:41 |