|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα!!!!οπως καταλαβατε ειμαι νεος στην παρεα και θελω να αρχισω δικο μου ενυδρειο.οταν εκανα ερευνα αγορας ειδα οτι υπαρχουν ετοιμα πακετα ενυδρειων(χαλικια,θερμοστατη,και φιλτρο)λετε να ξεκινησω με αυτο?αν ναι ποια ειναι η επομενη κινηση μου?επαναλαμβανω ειμαι εντελως αρχαριος .
ευχαριστω εκ των προτερων ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εαν εχεις ορεξη για διαβασμα και χρονο στην διαθεση σου μην αγορασεις τιποτα ακομη, διαβασε οσα πιο πολλα μπορεις, δες φωτογραφεις ενυδρειων εδω μεσα στις παρουσιασεις
μετα θα πρεπει να αποφασισεις τι ενυδρειο θες (θαλασσινο, φυτεμενο, κοινωνικο, αφρικανες, ζωοτοκα κλπ) μολις το ξερεις αυτο θα ξανακανεις την ερωτηση στην σωστη κατηγορια που ειναι η "Αρχάριοι γλυκού νερού" η το "Αρχάριοι θαλασσινού νερού" Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες και καλο διαβασμα.εδω μεσα θα βρεις ολες τις πληροφοριες που χρειαεσαι για να ξεκινησεις και να αποκτησεις ενα ομορφο ενυδρειο με ευτιχισμενα ψαρακια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που θα σε βοηθούσε πάρα πολύ μιας και μένεις Αθήνα, θα ήταν να έρθεις ένα Σάββατο απόγευμα στις συναντήσεις που κάνει ο σύλλογος και με λίγη κουβέντα με τα παιδιά που μαζευόμαστε εκεί να πάρεις πολλές πληροφορίες και κατευθύνσεις για το ξεκίνημα σου. Μπορείς επίσης να δεις και αρκετά ενυδρεία εκεί και να πάρεις ιδέες.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σύντομα ΚΑΙ δισκοενυδρείο ΟΕΟ!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
έτσι έτσι μπράβο για το δισκοενυδρείο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήλθες.. και καλό διάβασμα. Μια συμβουλή από μένα: αγόρασε το μεγαλύτερο δυνατό ενυδρείο που μπορείς τώρα που ψάχνεσαι..
|
|
|||
|
|||
![]()
Σασ ευχαριστω ολους για τυχον αποριες θα επικοινωνησω αληθεια που γινονται οι συναντησεις
|
|
||||
|
||||
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μα πως γιίνετε? | hotgates | Bettas | 4 | 04-10-07 13:36 |
Πως μπορω να καταλαβω αν το guppy μου ειναι εγκυος??? ΑΡΧΑΡΙΟΣ | ob-la-di | Ζωοτόκα | 8 | 22-04-07 22:16 |
Πως μπορω να καταλαβω αν το molly μου ειναι εγκυος??? ΑΡΧΑΡΙΟΣ | ob-la-di | Ζωοτόκα | 1 | 22-04-07 14:44 |
Πως να ξεφορτωθώ σαλιγκάρια? | mmbuna | Malawi | 37 | 24-02-07 01:04 |
Τι χρειαζομαι για να στησω ενα ενυδρειο ως αρχαριος? | mikenuke | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 03-07-05 01:12 |