|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
θελω να μου πειται που εχει τζαμαδικα στο κερατσινι
![]() ------------------------- ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΓΙΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΚΟΛΟ ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη python : 03-06-07 στις 23:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες φίλε python ! Τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτα δεν είναι τόσο δύσκολο αν ξέρεις κάποια βασικά πράγματα!
Και φυσικά με δόση χιούμορ! Πως τα πας με το σφουγγάρισμα και τα ράματα?
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν έχεις εμπειρία σε τέτοια θέματα, καλύτερα να πάρεις ένα έτοιμο.
¶λλωστε ιδίως σε μικρά και μέσα ενυδρεία ένα έτοιμο θα σου στοιχήσει σχεδόν όσο να το φτιάξεις εσύ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
NOVA GLASS Ν. Αττικής, Κερατσίνι Λεωφ.Σαλαμίνος 36Α ΤΚ: 187 57 Τηλ. 210 43.26.646 Fax. 210 43.26.646 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή ενυδρείου.... | Neoklis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 28 | 24-03-07 15:24 |
κατασκευή ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 10-09-06 12:06 |
Κατασκευή ενυδρείου | Cristos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 27-09-04 13:26 |
Κατασκευή ενυδρείου - help!! | thanos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 22-08-04 14:24 |
Κατασκευή ενυδρείου | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 09-08-04 15:00 |