|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά παιδιά, αν και καινούργιος στο φόρουμ σας, νοιώθω ότι βρίσκομαι σε πολύ γνωστό μέρος. Έχω και εγώ στην καρδιά την αγάπη που λέγεται λίμνη.
Όταν την αποκτήσεις καταλαμβαίνεις τι θα πει αυτή η απλή λέξη.
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες στην παρέα μας
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Kαλώς ήρθες και σ' αυτό το thread!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς όρισες στο GAB!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ...και όχι μόνο. Είμαι πανέτοιμος για βοήθειες!!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Kαλώς μας ήρθες !!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες στο GAB !
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τον!!!
|
||||
|
||||
![]()
εννοειται,πως καλως ηρθες....
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Κώστα, εννοείται ότι μου ευχήθηκες 3 φορές να καλοσορίσω και σε τριπλοευχαριστώ.
Πρέπει όμως οπωσδήποτε να παρουσιάσεις τα φυτά που έχεις για λίμνες. Σύντομα θα μιλήσω γι' αυτά και θα πρέπει να γνωρίζουν τα μέλη για τι πράγμα μιλάμε.
|
||||
|
||||
![]()
βασιλη μου,αυτη τη στιγμη εχουμε σχεδον τελειωσει εξ'ολοκληρου την μεταφραση στα ελληνικα μαζι με φωτογραφιες.(ολο το πακετο περιλαμβανει υδροβια και υδροχαρη φυτα για ενυδρεια και λιμνες).....λιγουλακι ακομη χρονο,και θα ειμαστε ετοιμοι...!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Το περιμένουμε το συντομότερο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλωσήρθες στην παρέα Βασίλη!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
11 απώλειες σε guppy, τι πρέπει να κάνω τώρα; | stat | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 23-09-11 16:02 |
Συμμετοχή ΠΣΦΕ στην ΔΕΘ 2007 | Z_X | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 160 | 19-02-07 16:21 |
Μάλλον κάτι πρέπει να διορθώσω | chris the trik | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 17-02-07 16:37 |
Παράγγειλα 2 νέες λάμπες ... πρέπει να αλλάξω starter; | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 07-06-03 14:01 |