|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
... ασχολείται κανείς;
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
|
||||
|
||||
![]()
ευαίσθητα ζώα οι χαμαιλέοντες..θέλουν μεγαλο τερράριο με καθορισμένη θερμοκορασία και υγρασία..θέλει κλαδιά και πολλά φύλλα μέσα στο τερραριο και στην τροφή είναι αρκετά δύσκολος..τρώει αν δεν κάνω λάθος γρύλλους, πεταλουδες κ.α. Δεν θα φάει ποτε κάποιο νεκρό έντομο έτσι πρέπει να είναι ζωντανά..!
έχεις αγοράσει κάποιον, βρήκες ή απλά ζητάς πληροφορίες...? ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() Πού να τον αφήσει δηλαδή;;; στο Αίγιο;;; για να επιβιώσει εκεί;;; ![]() Καλό θα ήταν πιστεύω να μην ποστάρουμε έτσι απλά για να πούμε κάτι... Φιλικά Ανδρέας.
Λ.Μαραθώνος 45, Άνοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Καλό θα ήταν πιστεύω να μην ποστάρουμε έτσι απλά για να πούμε κάτι... Φιλικά Ανδρέας.[/quote] ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Η μόνη Ελληνική περιοχή που δεν πιάνει μηδενικές θερμοκρασίες το χειμώνα είναι... ή Κύπρος!
![]()
Λ.Μαραθώνος 45, Άνοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. |
|
||||
|
||||
![]()
Χαμαιλέοντες υπάρχουν ελεύθεροι στην Πελοπόννησο, Κρήτη, Χίο, Σάμο (ίσως και αλλού) και στην Κύπρο. Βρίσκονται σε κίνδυνο και καλό είναι να μην μαζεύουμε από την φύση. Αν θέλεις πληροφορίες θα βρεις σε ελληνικό φόρουμ με ερπετά
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι, δεν βρήκα ελεύθερο (ξέρω ότι απειλούνται με εξαφάνιση και σε καμμία περίπτωση δεν θα έπαιρνα έναν αν έβρισκα).
Αλλά θέλω να αγοράσω (από το εμπόριο) και ψάχνω πληροφορίες. Strahos: μπορείς να μου προτείνεις κάποιο τέτοιο φόρουμ;
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξέρω αν επιτρέπεται από εδώ μέσα γι'αυτό σου το στέλνω με πμ
|
|
|||
|
|||
![]()
Ηλία είσαι σίγουρος; Πρώτη φορά το ακούω... Είχα την εντύπωση ότι μόνο Κύπρο και Ισραήλ και εκεί γύρω υπάρχουν. Και πως τη βγάζουν το Χειμώνα ρε συ;
|
||||
|
||||
![]()
ε τότε θα το γράψω http://reptilesalonica.ipbhost.com/index.php?
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|