|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Την πεμπτη εγινε η γεννα σημερα παρατηρω να ειναι καμμια πενηνταρια μικρα καθετα και ο πατερας να τα μαζευει απο τον πατο του ενυδρειου και να γινεται αυτο συνεχεια .Παρατηρησα οτι μερικα αρχιζουν να κολυμπουν και οριζοντια .Ερωτηση ,ποτε αρχιζω να ταιζω ?(με κροκο θα αρχισω γιατι δεν εχω προλαβει να βαλω φυλλα μαρουλιου οποτε να εχω προτοζωα), τον αρσενικο ποτε μπορω να τον απομακρυνω? αρτεμια απο ποτε μπορω να δινω ?
Ξερω οτι εχουν ξαναειπωθει ολα αυτα αλλα παρολο που τα εχω τσεκαρει θα με βοηθουσε μια γρηγορη βοηθεια γιατι ειναι η πρωτη αποπειρα αναπαραγωγης με betta και ομολογω οτι εχω λιγο μπερδευτει . ευχαριστω εκ των προτερων |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για επιλογη φυτου(για μονομαχο) | mariah | Bettas | 13 | 31-01-07 13:00 |
Ερωτηση για φιλτρο! | nkmyrtos | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 08-07-06 10:13 |
στην αναμονη για την γεννα !!! | bazz! | Ζωοτόκα | 6 | 27-05-04 01:18 |
ΣΚΑΛΑΡΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ | PSILOS | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 25-05-04 22:04 |