|
||||
|
||||
![]()
Γειά σας,
Είπα να σας δείξω φωτό από μερικά από τα γατόψαρά μου... Ο Hemiancistrus subviridis μου....βγαίνει έξω μόνο όταν είμαι μόνο εγώ στο δωμάτιο και κανένας άλλος... ![]() Ο Panaque L190 ''llanos'' μου... μερικούς μήνες πρίν στα 10 και κάτι εκατοστά... ...και όταν τον πήρα 2.5χρόνια πριν στα 3-4 εκατοστά... Ο αρσενικός μου Leporacanthicus L240 ενώ τον χαιδεύω...(η μόνη καλή φωτό που έχω από αυτόν...) ![]() Ο αρσενικός μου Rineloricaria eigenmanni... Και μια πιο κοντινή...(δεν εμφανίζεται καλά ως img) http://www.planetcatfish.com/images/...genmanni/3.jpg To Platydoras costatus μου στα 7-8 εκ. 1 χρόνο αφού το αγόρασα,5.5χρόνια πριν...το πρώτο μου γατόψαρο και δεύτερο ψάρι μου γενικώς... ![]() Αυτά είναι μερικά από τα γατόψαρά μου...φωτό και από τα υπόλοιπα θα σας δείξω σύντομα... ![]()
"The Catfish is a Plenty Good Enough Fish For Anyone" - Mark Twain Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas G. : 23-04-07 στις 17:34 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα χάπια μου , τα νεύρα μου.. ΔΕΝ μπορεί ! | crazyio | Bettas | 18 | 13-12-06 19:43 |
Κάποιος μου κόβει τα φυτά μου !!! | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-09-06 13:20 |
Μου ραγισε και μου ραγισε η καρδια!!!!!! | Nik25 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 19-05-06 21:51 |