|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα σε ολους !!!
Εδω και αρκετους μηνες εχω στα χερια μου ενα μπαλαστ OSRAM QTi DALI 2x14/24 DIM , αλλα μηδεν χρονο !!!! ![]() Μπορει καποιος να μου πει πως θα συνδεσω 2 λαμπες ? Κανα σχεδιο , σκαριφιμα ? Ευχαριστω !!! Φιλικα, Μανωλης.
|
||||
|
||||
![]()
Εχει σχεδιαγραμμα πανω του....
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ξερω , αλλα δεν φαινεται καλα οποτε δεν βγαζω ακρη !!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν φαινεται? Περιεργο για osram...
Μικροδιαφορες υπαρχουν, ειναι και dali.. για βγαλε καμμια κοντινη φωτό.... γιατι η osram στο site δεν... |
|
||||
|
||||
![]()
Θέλεις να συνδέσεις 2 λάμπες επάνω ή μια; Εγώ πήρα ballast για 2 λάμπες, αλλά ήθελα να βάλω μόνο μία προς το παρόν. Πές μου γιατί έχουν διαφορετική συνδεσμολογία α θές 1 ή 2, και θα σου κάνω ένα σχεδιάκι απ'ότι θυμαμαι,οκ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ηλεκτρονονικα μπαλαστ ειναι διαφορετικα για 1 και δυο λαμπες.
Επισης τα pin της συνδεσμολογιας διαφερουν απο κατασκευαστη σε κατασκευαστή. |
|
||||
|
||||
![]()
Ηλεκτρονικό έχω χρησιμοποιήσει και εγώ, απλά ξέρω πού πρέπει να βραχυκυκλώσεις το ballast άν είναι για 2 λαμπτήρες, αλλά κάποιος θέλει να βάλει μόνο έναν (όπως εγώ-πήρα ballast για 2 λαμπτήρες και σύνδεσα μόνο έναν-ίσως αργότερα προσθέσω και τον δεύτερο αφού δίδεται η δυνατότητα με αυτό το ballast). D_S έφτιαξα ένα πρόχειρο σχέδιο-ελπίζω τα pin ¨οντως να μήν έχουν διαφορές, αλλά και να έχουν το πολύ-πολύ να ρίξεις καμιά ασφάλεια. ¶ν τελικά θές να βάλεις μόνο μία λάμπα στο συγκεκριμένο ballast πές μου να σου προσαρμόσω το ανάλογο σχέδιο..
|
|
|||
|
|||
![]()
Θελω να βαλω 2 λαμπες!!!
Στο ενυδρειο ( 100λ reef ) εχω 2 Τ8 Λεω να βαλω και τις 2 Τ5. Στο συνολο θα εχω μια Τ8 λευκη 18.000 μια Τ8 ακτ. και δυο Τ5 λευκες ( δεν θυμαμαι ποσα κελβιν ειναι ) Καλα δεν θα ειμαι με αυτα ? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Aνάλογα με το τι είδους κοράλλια έχεις ή θέλεις να αποκτήσεις....
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η πιθανοτητα παντως να καψεις το balast ειναι πολυ μεγαλη επισης. Και καιγονται ευκολα τα ατιμα... |
|
||||
|
||||
![]()
Το ότι αν είχε σχέδιο πάνω του, θα βοηθούσε πολύ, είναι βέβαιο. Όμως άν έχει 6 ακροδέκτες και το δικό σου ballast, προφανώς η συνδεσμολογία θα είναι αυτή, δέν έχουν και πολλούς τρόπους να συνδεθούν οι φθορισμού..Αυτό που έκανα είναι της φωτό.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τ5 | faxkosit | Φωτισμός | 1 | 12-04-07 10:47 |
Λάμπες Τ5 | CASPER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 14-12-06 16:19 |
Τ5 λαμπες | soza | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 10-01-06 15:32 |
Metal Halide ή Τ5? | kamberman | Φωτισμός | 14 | 17-01-05 15:47 |