|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το σκαλάρι μου μάλλον κάτι έχει. Συγκεκριμένα βλέπω κάτι άσπρο στο κάτω χείλος του. Σαν εξόγκωμα αλλά μικρό. Δεν έχει χάσει τη ζωηράδα του και ακόμα τρώει (αν και όχι όπως πριν - αλλά μπορεί να είναι και η ιδέα μου). Ακόμα κυνηγάει τα άλλα δύο σκαλάρια που πάει να πει ότι δεν έχασε δυνάμεις...
Διάβασα σε βιβλίο της serra ότι μπορεί να είναι βακτηρίδια columnaris. Εκεί λέει όμως και για μαζεμένα πτερύγια και για λευκές άκρες στα λέπια, πράγματα που δεν τα βλέπω στο δικό μου (τουλάχιστον όχι ακόμα). Να πανικοβληθώ; Να το απομονώσω στο νοσοκομείο; Τι να κάνω; Σας δίνω και κάποιες φωτό. Δεν μπορούσα καλύτερες διότι εκινείτο!!!!
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τσιμπημένα πτερύγια σε Σκαλάρι | KOKORAS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 20-10-06 11:56 |
Φουσκωμένα χείλη σε σκαλάρι | petran | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 19-09-06 07:47 |
SOS-Βοήθεια με σκαλάρι!!!! | giannisg | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 17 | 13-06-06 10:55 |
Σκαλάρι με περίεργες αντιδράσεις | CASPER | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 27-04-06 15:28 |
’ρρωστο Betta | Christodoulos Diamantidis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 16-12-04 17:16 |