|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους, και χρόνια πολλά
Πήρα μόλις ένα Eliwell IC915. Μπορεί κάποιος από εσάς που ήδη το έχετε να με βοηθήσετε λίγο με αυτό το πράγμα? Τα μόνα που έβγαλα σύμφωνα με το εγχειρίδιο, είναι ότι ο σένσορας μπαίνει στις υποδοχές 8 και 10, και το καλώδιο του ρεύματος στις 6 και 7 (και δεν έχω πάει και στο σετάρισμα ακόμα.... εδώ δεν έχω κάνει τα βασικά!!). Ξέρει κάποιος να μου πεις πως συνδέω τους 2 jager εκεί πάνω? |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο τι ειναι? θερμοστατης ?
Carrefour 120 L 4 Pterophyllum Scalare Cayman 80 Scenic Professional 150 λιτρα Φυτεμενο DIY 5L Co2 DIY moonlight 2 Pterophyllum Scalare, 9 Cardinal Tetra, 2 Ottocinclus Affinis, 2 Crossocheilus siamensis |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι θερμοστατης δυο σημειων για ελεγχο θερμανσης και ψυξης (θερμαντηρες-ανεμιστηρακια)
Καθοτι ειναι οργανο για πινακα, χρειαζεται να γινουν μερικες εξωτερικες συνδεσεις ωστε ο θερμοστατης να διακοπτει τα δυο κυκλωματα. Σιγουρα χρειαζονται και δυο προεκτασεις με θηλυκα φις στις ακρες για να μπουν οι jaeger και το τροφοδοτικο των ανεμιστηρων, και μερικες κλεμενς και λιγο καλωδιο για τα υπολοιπα. Κανεις με γνωσεις ηλεκτρολογιας εκει κοντα? |
|
||||
|
||||
![]()
ωχχχ ωραιο εργαλειο. βασικα εχω βαλει χημα να αναβει ενα μικρο ανεμνηστιρακι μαζι με τις Τ5 που εχω αλλα δεν νομιζω να χρειαζεται να αναβει συνεχεια να κρυωσει τις λαμπες. Ποιο συστηνεις απο την σειρα αυτην να παρω να κανει αυτο το πραγμα? Δηλαδη να αναβει ανεμνηστηρα οταν ανεβει πανω απο μια θερμοκρασια? και μια ιδεα το κοστος σε αυτο το συστημα?
Carrefour 120 L 4 Pterophyllum Scalare Cayman 80 Scenic Professional 150 λιτρα Φυτεμενο DIY 5L Co2 DIY moonlight 2 Pterophyllum Scalare, 9 Cardinal Tetra, 2 Ottocinclus Affinis, 2 Crossocheilus siamensis Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stilatos : 26-04-06 στις 18:33 |
|
||||
|
||||
![]()
Λαμπες? τι λαμπες? Εδω μιλαμε για εξαναγκασμενη εξατμιση νερου, και αρκετα λιτρα την ημερα.
Για δειτε και δω http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=9396 Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι η αναπληρωση του εξατμιζομενου νερου (χωρις πλυμμηρες..), και χωρις να παει η σκληροτητα στο θεο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CASPER : 26-04-06 στις 22:27 |
|
||||
|
||||
![]()
Eξηγησα νωριτερα και στον Σωτηρη...οτι παλαιοτερα πουλουσα τα συγκεκριμενα μαραφετια αλλα σταματησα...γιατι παρολο που μεσα εχει οδηγιες στα Αγγλικα...με ζαλιζαν στα τηλεφωνα πελατες γιατι δεν καταλαβαιναν πως να τα ρυθμισουν !!!
Εφιαλτης !! Χαχαχα Μαλλον θελεις την βοηθεια ειδικου...ηλεκτρολογου ε ;; Γιατι αν δεν τον φωναξεις....θα χρειαστεις αλλον ειδικο...ψυχιατρο !!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Θερμοστατες βρε Γιαννη μου !!
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ορθον ειναι θερμαντηρες .. γιωργο μου..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|