|
||||
|
||||
![]()
Γειά σας ενυδρειόφιλοι
Όπως όλοι οι νέοι στο χόμπυ έχω κι εγώ πολλά προβλήματα. θα ήθελα όμως μια απάντηση σε κάτι που επίγει. Αγόρασα ένα κομμάτι ξύλο από το petshop για διακόσμηση. Το έπλυνα με νερό βρύσης και το έβαλα στο ενυδρείο μου (πέντε λτ. χωρίς ψάρια, με ανούμπια και σαλιγκαράκια απρόσκλητα αλλά καλοδεχούμενα). Το νερό έγινε κίτρινο και τα σαλιγκαράκια επέπλεαν νεκρά. Κιτρίνισα κι εγώ από τα νεύρα μου. ![]() Ρώτησα το παλικάρι στο μαγαζί και μου είπε πως οι ουσίες που κιτρίνησαν το νερό κάνουν καλό στο ενυδρείο και τα σαλιγκάρια από άλλη αιτία είναι νεκρά. Γιατί όμως πριν δεν είχαν πρόβλημα και ότι έγινε, έγινε αφού έβαλα το ξύλο; Παρόλο που δεν έχω ψάρια αλλάζω το μισό νερό κάθε εβδομάδα Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Δεν θέλω να ξαναχάσω ζωντανό από ανοησίες. Ακόμα και σαλιγκάρια!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νερό από Γεώτρηση | John T | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 22-09-06 09:36 |
Νερό από θερμοσίφωνο | gemini_str | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 02-03-05 23:42 |
Νερό από A/C | torto | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 07-08-04 21:33 |
Ερώτηση για νερό από R/O | yiobi | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 3 | 10-07-04 02:15 |
διακοσμητικά: πέτρες από λάβα + ξύλο | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 21-01-03 20:56 |