|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
θα θελα να ρωτησω αν σε αυτα τα λιτρα μπορω να βαλω 5 cardinal η/και ροδοστομους ισως,σκευτομαι να το κανω σαν mini αμαζονιου ολο φυτεμενο και ενα μικρο μοπανι που εχω<λες και θελει και πολλα φυτα
![]()
ΚωΣτΑς ![]() διαβαζω για την εξεταστικη...οχι για μενα για τη φουκαριαρα τη μανα μου ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη steady : 04-02-07 στις 20:21 |
|
|||
|
|||
![]()
ψαρια για νανο ενυδρεια
http://www.plantedtank.net/forums/pl...st-v1-0-a.html φυτα απο κεντρικη αμερικη http://www.aquaticplantcentral.com/f...tfinder/go.php φυτα απο κεντρικη και νοτια αμερικη http://www.aquaticplantcentral.com/f...tfinder/go.php φυτα απο ολη την αμερικη http://www.aquaticplantcentral.com/f...tfinder/go.php |
|
||||
|
||||
![]()
βρηκα και αυτη καλη σελιδα αλλα στα γερμανικα http://www.minifische.de/char.html για τη λαμπα κανεις?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω κατα πόσο είναι κατάλληλη για ενυδρεία η συγκεκριμένη λάμπα,αλλά δεν βρίσκω και τον λόγο να πας σε αυτήν...Μπορείς να βρεις σε Τ5 μικρές λάμπες και αρκετά ισχυρές και για τα ποιό απαιτητικά φυτά...
Το καπάκι δεν νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να λιώσει μια και τα στεγανά ακροφύσια που ακουμπάνε με λαστιχάκια στις λάμπες δεν παθαίνουν κατι... Τι διαστάσεις έχει το 15λιτο που θα χρησιμοποιήσεις;
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο ειναι 40*18*23 το σκευτηκα αλλα το καπακι ειναι πολυ λεπτο οι τ5 παραγουν τοσο λιγη θερμοτητα κωστα?γιατι κοστος μιλαμε οι τ5 περιπου?υπαρχει κατω απο 45cm?γιατι απαιτητικα φυτα δεν θα μπουν οποτε αν δεν εχει σημασια η λαμπα αφου με 5€ μπορω να καθαρισω γιατι οχι?
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι δεν βαζεις ενα ομορφο μονομαχο;
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πιστεύω θα κάνει τι δουλειά της. Έστω και λίγο φως πάντα ομορφαίνει το ενυδρείο. Λάμπα Φθορισμού DAY LIGHT T5 4W/240V ΙΣΧΥΣ watt: 4 ΤΑΣΗ volt: 240 ΔΙΑΣΤΑΣΗ mm: 10.8 Λάμπα Φθορισμού DAY LIGHT T5 6W/240V ΙΣΧΥΣ watt: 6 ΤΑΣΗ volt: 240 ΔΙΑΣΤΑΣΗ mm: 0.23 Λάμπα Φθορισμού DAY LIGHT T5 8W/240V ΙΣΧΥΣ watt: 8 ΤΑΣΗ volt: 240 ΔΙΑΣΤΑΣΗ mm: 0.30 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gewre : 06-02-07 στις 09:01 |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω κόστος για τις Τ5,αλλα ξέρω πως δεν θα έχει πρόβλημα το καπακι και πως οι Τ5 βγαίνουν μέχρι και σε 13 ή 17εκ μάκρος...Πράγμα βολικό....Επίσης φωτιστικό για αυτό το μέγεθος ενυδρείου υπάρχει και έτοιμο της Azoo νομίζω...Έχει το Pet City στην Τατοιου αν θες να πας να δεις μήπως σου κάνει...
Τώρα σχετικά με ψάρια,αν θες να βάλεις Cory, θα σου πρότεινα να βάλεις μονο Cory...Και συγκεκριμένα 6 Corydoras habrosus ήCorydoras hastatus...Κατα τη γνώμη μου,με αυτά είσαι πλήρης...¶λλη λύση είναι αντι για αυτά να βάλεις ένα κοπαδάκι 6 νεον ή όπως είπε και ο stav,έναν μονομάχο. Σχετικά με τα φυτά,ωραίο ακούγεται όπως το λες...Μόνο άσε και λίγο χώρο μπροστά ακάληπτο από φυτά για να μπορούν τα Corys,αν βάλεις,να σκάβουν στην άμμο... Κατι άλλο,που θα έκενα εγώ,είναι να καλύψω την πλάτη ή και τις 3 πλευρές του ενυδρείου με Christmas moss,σπάζοντας τη μονοτονία με αρκετά ξύλα και Anoubias...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κωστα ευχαριστω για τις προτασεις μαλλον καποιο κοπαδακι θα επιλεξω τελικα! Παράθεση:
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια full spectrum αν είναι φτιαγμένη για ενυδρεία,όπως η Aquarelle της Phillips,δίνει στα φυτά ότι χρειάζονται και ταυτόχρονα δεν αλλοιώνει τα χρώματα...Εγώ θα πήγαινα σε τέτοια και οχι σε grolux καθώς δεν φαίνεται τόσο φυσικό...
Επίσης,μια και θες νανοβιότοπο Αμαζονίου,καλύτερα θα ήταν να μην έβαζες Anoubias μια και χαλάνε τη βιοτοπικότητα...Ξερω βέβαια πως δεν υπάρχει κάποιο Νοτιοαμερικάνικο υποκατάστατο τους στην αγορά...Αλλά καλύτερα να πήγαινες σε κάποιο άλλο Ν. Αμεριάνικο φυτό... Εγώ πάντως γι' αυτό το λόγο,εδώ και λίγο καιρό άρχισα να ψάχνω στο internet και να καταγράφω όλα τα Νοτιοαμερικάνικα φυτά που μπορούν να ζήσουν σε βαλτώδεις συνθήκες και κάθε μέρα ψάχνω και εμπλουτίζω συνεχώς τη λίστα μου...Χτες βρήκα την πλειοψηφία των ειδών από φτέρες που ζούν στην Ν. Αμερική και θα τις τσεκάρω αν μπορούν να ζήσουν μέσα στο νερό συνεχώς... Βρήκα και μερικές που είναι επιφυτικές και που ίσως να μπορούν να αποτελέσουν την Ν. Αμερικάνικη ''Java fern''...I hope for the best,και μόλις στήσω το 2μετρό μου θα αγοράσω και θα τσεκάρω όσες βρω στοιχεία οτι βρίσκονται κάτω από το νερό την περίοδο των βροχών... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κωστα κανεις απιστευτη δουλεια μου δωσες νεα πραγματα να σκευτω!ΜΠΡΑΒΟ!
Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
T5 μικρή θα βρεις σε ηλεκτρολογείο...Τώρα για κόστος,δεν έχω ιδέα...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
για το φιλτρακι μπορεις να βαλεις hang-on
και θα γλητωσεις πολυ χωρο 5νεον 2γαριδουλες ghost τι αλλο θες???? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΠΟΠΟ ποιές είναι οι γαρίδες Ghost? Έχεις τη λατινική τους ονομασία?
|
|||
|
|||
![]()
με τιποτα οι ghost ειναι νυχτοβιοι κυνηγοί θα φανε τα ψαράκια βαλε καλυτερα γαριδες amano
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|