|
|
|||
|
|||
![]()
παρακαλω την αναγνωριση 3 φυτων,ειναι απο 2 φωτο για καθε φυτο.στην προτελευταια φωτο ειναι το μικρουλι πισω απο το βραχακι στα αριστερα του,δεν εβγαινε καλη.παραθετω κ μια απο το φυλλο του.εψαξα απο τον καταλογο της tropica αλλα δεν εβγαλα ακρη.δεν ειμαι σιγουρος.
ευχαριστω ![]() και μια ερωτηση εχω.γιατι στο ενυδρειο χαμηλων απαιτησεων χωρις co2 κ ελαχιστο φως τα φυτα γινονται πυκνα,τα φυλλα κοντα το ενα στο αλλο ενω τα ιδια φυτα με co2 κ αρκετο φως γινονται πολυ αραια;πχ η Cabomba carolinianaa και η Ludwigia repens ''Rubin''.δεν θα επρεπε στο απλο ενυδρειο να γινονται μακροστενα κ αραια ετσι ωστε να φτασουν γρηγορα προς το φως;
δημιουργικη αντισταση ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ : 13-04-07 στις 19:44 |
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
To πρώτο είναι Hygrophila και μάλλον corymbosa.
Το δεύτερο είναι Bacopa monnieri. Το τρίτο δεν το καταλαβαίνω από την φώτο. |
|
||||
|
||||
![]()
Το 3ο είναι Pogostemon helferi http://www.tropica.com/productcard_1.asp?id=053H
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ.απο τις μικρογραφιες δεν ημουν σιγουρος.τωρα ανακαλυψα τις μεγενθυνσεις.αν κ μεχρι να αποκτησει κανεις πειρα μπερδευεται.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μήπως έχεις πολύ χαμηλά νιτρικά ; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
εχω νιτρικα κατω απο 12.5. το 70λ ενυδρειο χωρις co2 με λιγη λιπανση με μια 18w λαμπα osram για φυτα κ υψος 50cm τα φυτα ψηλωνουν κανονικα δηλ οχι κοντοχοντρα κ με πολυ πυκνο φυλλωμα.απορω γιατι παλευω με co2 εφοσον δεν εχω δυσκολα φυτα.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΦΥΤΩΝ. | andreasp | Αναγνωρίσεις φυτών | 7 | 29-11-06 21:57 |
Αναγνωριση φυτων | epistimon | Αναγνωρίσεις φυτών | 9 | 10-01-06 22:54 |
Αναγνωριση Φυτων | kazanasb | Αναγνωρίσεις φυτών | 1 | 30-11-05 23:35 |
Αναγνωριση φυτων | yannis | Αναγνωρίσεις φυτών | 9 | 10-11-05 02:34 |
Αναγνωριση Φυτων | CASPER | Αναγνωρίσεις φυτών | 2 | 23-09-05 16:44 |