|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδες να σας παρουσιασω το καινουριο μου malawi!
Το ενυδρειο τρεχει απο τις 15 Φεβρουαριου 2010! Όγκος: (Rio)400 λιτρα Φυτά: Βαλισνεριες Ψάρια / Άλλα είδη: Melanochromis Maingano F2 (2m-3f και ενα εφηβο αγνωστου ταυτοτητας ακομα)-Pseudotropheus aurora(Likoma)(1m-3f) Διακοσμητικά υλικά: 120 κιλα πέτρες moonstone,60 κιλα λευκη χαλαζιακη αμμος Φόντο: μαυρο χαρτονι Φωτισμός: 2xT5 54watt Nature της JUWEL Διάρκεια φωτισμού: 8 ώρες Φιλτράρισμα: το εσωτερικο φιλτρο της JUWEL γεματο με siporax k substrat pro(κυκλοφορητης 1000λτ/ωρα) και ενα Fluval 405(1300λτ/ωρα κ αυτο γεματο με siporax και substrat pro) Θερμοστάτης: Jaeger 300 w Λίπανση: - Παροχή CO2: - Παράμετροι: pH: 8,5 Γενική σκληρότητα (GH): 20 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 14 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 10 Αλλαγές νερού: 30% ανά 15 μέρες Θερμοκρασία: 26 Φωτογραφίες: Μηχανή: Canon eos 450d Φακός: Canon EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS Λοιπός Εξοπλισμός: Τρίποδο ISO: 800-1600 Διάφραγμα: f/4,5 Ταχύτητα κλείστρου: 1/50 - 1/60 White Balance: Λάμπα φθορισμου Focus: Manual ![]() o αρσενικος aurora ![]() μια αποτις θυληκες aurora ![]() ο ενας απο τους δυο αρσενικους maingano ο συγκεκριμενος ειναι κ o κυριαρχος του ενυδρειου ![]() ![]() ![]() κ μια απο τις θυληκες maingano ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο!!!
![]() μου αρεσει ο σωρος με τις πετρες...φαινεται πολυ φυσικος και η αλγη προσδιδει ακομη περισσοτερο. πολλες κρυψωνες για τα ψαρια. μονο ενα σημειο μου τραβα την προσοχη και ειναι οι βελισνεριες που ειναι λιγο αραιοφυτεμενες....αν ηταν μια πιο πυκνη συσταδα θα εδειχνε νομιζω ωραιοτερο..... απο την αλλη θα μου πεις....θα πυκνωσουν... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Πανο να σαι καλα!
Οσο για τις βαλισνεριες κ εγω σκεφτηκα οτι "θα πυκνωσουν" βεβαια εκανα μια προσπαθεια να τις μετακινησω αλλα ειδα οτι εχουν ριζωσει πολυ καλα μεσα στη αμμο κ τις λυπηθηκα να τις μετακινησω!
|
||||
|
||||
![]()
αν επιασαν τοσο καλα συμφωνω πως δε χρειαζεται να τις στρεσσαρεις αδικα.....απλα τα νεα φυτα μη τα αφηνεις να πηγαινουν οπου θελουν...κοβε τα και φυτευε τα αναμεσα ωστε να πετυχεις μια πυκνη συσταδα..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οκ ευχαριστω θα το εχω υποψιν μου!
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Χρήστο!! πολυ μου άρεσε το ενυδρείο και τα Pseudotropheus aurora
![]() Προτεινω όμως να βγάλεις το δεύτερο αρσενικό Maingano γιατί θα τον έχει συνέχεια στο κυνηγητό ο άλλος ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() Και τα ψαράκια εξαιρετικά(aurora δεν έχω πετύχει ποτέ). Πες μας αν θέλεις πως είναι η μεταξύ τους συμβίωση.Πήρες καμμιά γέννα? Το νερό είναι βρύσης ή βάζεις buffer? (εγώ θα έλεγα εβδομαδιαίες αλλαγές νερού ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλήθεια, πώς τα αραιώνετε σε τόσο μεγάλα ενυδρεία? Για πέστε...! Πολύ όμορφο ενυδρείο πάντως. Προσωπικά βλέπω ότι θα ήταν καλύτερα αν οι πέτρες χάσουν λίγη από την άλγη που δημιουργήθηκε απάνω τους, ώστε οι πέτρες να πλησιάσουν στο χρώμα της άμμου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ο δευτερος αρσενικος κ ο πιτσιρικας θα βγουν με την πρωτη ευκαιρια!ειναι στα σχεδια μου! ------------------------- Παράθεση:
τωρα ειναι μια θυληκια μπουκωμενη..θα δουμε αν θα τα κρατησει! το νερο βρυσης! ------------------------- Παράθεση:
εγω παω κατεθειαν στην οδυνηρη λυση του ξεστησιματος-στησιματος! εχω προσπαθησει κ με αλλους τροπους αλλα δν γινεται τιποτα! Αν κ εγω στα σχεδια μου να φτιαξω ενα μικρο ενυδρειο-γεννηστρα κ να το βαλω ακριβως κατω απο το κυριως ενυδρειο κ με το που θα βλεπω καποιο μικρο θα το σιφωναρω κ θα πηγαινει στο μικρο ενυδρειο! Μακαρι να πετυχει!
http://chris7-photos.blogspot.com/ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chris7 : 29-04-10 στις 09:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο αν αρχίσουν τα μπουκώματα δεν θα σταματάνε.
Θα χρειαστείς σίγουρα γεννήστρα ![]() Βασίλη το αραίωμα είναι μια πονεμένη ιστορία.Αν δεν ξεστήσεις όλες τις πέτρες,ώρες παραφύλαγμα το βράδυ με φακό και κλειστά φώτα, και ταλαιπωρημένη μέση ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Άρα παιδιά, δεν είμαι ο μόνος που περνάει αυτό το λούκι...και με κοροϊδεύουν χορωδιακά, παιδιά και γυναίκα!
Με το συφώνι δοκίμασα, αλλά άδικος κόπος... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πάντως έχω βρει μια άκρη με γυάλινα βάζα...
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο το ενυδρειο σου.
Χα χα ωραια!Ειμαστε ολοι μια χαρα με την μεση μας βλεπω. Ολοι για το Κ.Α.Τ ειμαστε!!!
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο φιλε.ενα απο τα πιο ομαρφα νταμαρια που εχω δει.σιγουρα μολις πυκνωσουν οι βαλισνεριες θα δειξει παρα πολυ ωραιο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Α!!Και πολυ καλος φωτογραφος!!
Αληθεια γιατι δεν βγαζεις τον εναν αρσενικο maingano και να βαλεις μερικες θηλυκες να εχεις και απο εκει μπουκωματα??
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστω να σαι καλα!
ο αρσενικος θα βγει με την πρωτη ευκαιρια κ εχω κ μια μπουκωμενη θυληκια maingano!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malawi(mbuna) 260L! | Jacob | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 21 | 24-12-08 14:44 |
Rio 180 Malawi Mbuna | Moutralewn | Malawi | 14 | 08-02-08 09:20 |
220L malawi mbuna | Giannis-malawi | Malawi | 0 | 13-04-07 18:36 |
malawi με mbuna | ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 16-03-07 00:38 |
Μαιευτήριο-Tank για mbuna | nickall13 | Malawi | 2 | 21-10-06 10:03 |