|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλημέρα φίλοι μου!!
![]() Ετοιμάζω το ενυδρείο μου και έχω καταλήξει να βάλω τιγράκια (tiger barbs)... Έψαξα λίγο στο youtube και βρήκα κάποια πολύ όμορφα βιντεάκια... Ένα που έχει πολύ πλάκα είναι το παρακάτω όπου το τιγράκι δεν αφήνει το κριμπένσις να φάει ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=WKaBfureIIo Ένα που με έκανε να αηδιάσω (πραγματικά που έχουμε φτάσει ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=6K9wSjwUcHw όπου μια *&^$#&**(#%*#!%^&%&*^&(&$^#%^!$^#*@& καταπίνει ένα ζωντανό τιγράκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ![]() ![]() Έλεος!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σκηνοθετημενο ειναι...
Οταν σηκωνει το ποτηρι ψηλα, τιποτε δεν περναει. Η ιδεα παραμενει αρρωστημενη παντως. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα τιγράκια είναι όμορφα ψαριά και εύκολα.
Αλλά σε περιορίζουν αρκετά. Έχουν την κακία συνήθεια να τσιμπάνε φτερά και εάν δεν είναι τουλάχιστον 5 είναι αρκετά επιθετικά. Έχω 9 και παρόλα αυτά τους πιάνει η μουρλά κάπου κάπου και τσακώνονται αγρίως! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εκτός αν έχω προβλήματα άλγης κάποια στιγμή-που θα έχω πιθανότατα-οπότε θα δω τι θα κάνω...μπορεί να τη βγάλω καθαρή μόνο με κανα σαλιγκάρι ![]() Πάντως έχουν πολύ πλάκα κ είναι πολύ ζωηρά... Είναι όντως τόσο γρήγορα όσο φαίνονται στα βίντεο???!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
tiger barb με gourami | drakoulis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 23-06-06 19:58 |
νέα διακόσμηση και αναπαραγωγή cherry barbs | Lsourtzo | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-11-05 10:10 |
cory peper vs labeo bicolor | griffin_23 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 24-02-04 19:39 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ;;; | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:37 |
Συνδυασμοί ψαριών για κοινωνικό ενυδρειο | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 01:30 |