|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτό το ενυδρείο
http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=12403 80L καθαρά, Φωτισμός: 0,5W/l για 11 ώρες /ημέρα ( 2x20W daylight ) έχω ένα μικρό προβληματάκι και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. ![]() Δεν έχω καθόλου άλγη ![]() ![]() ![]() Υπάρχει λόγος που θέλω την άλγη, έχουμε 3 Paraotocinclus Jumbo οι οποίοι αποδεικνύονται δύσκολοι στο φαγητό, τι αγγουράκια δοκιμάσαμε τι καρότα, σπανάκι κλπ τι διάφορες ταμπλέτες δεν τρωνε με αποτέλεσμα η κατάσταση είναι κρίσιμη πλέον για την επιβίωση τους. Ποια λάμπα κατά την γνώμη σας θα δημιουργήσει μια ωραία καφετούλα άλγη ΑΜΕΣΑ???
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |
Εσκεμμένη πρόκληση άλγης, και πιθανότητες ελέγχου της.... | Dimopoulos_d | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 28-09-05 10:23 |
¶λγη Νο3. "Η τελική αναμέτρηση" | Juan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 22-09-05 14:00 |
Πρόβλημα με τριχοειδής άλγη | Theokyr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 08-08-05 10:42 |
Υλικα φιλτρου και πρόβλημα αμμωνίας | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:19 |