|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αν πάρω ένα ψυγειάκι από αυτά τα 12v τα φορητά του αυτοκινήτου και το τρυπήσω από τα πλάγια πάνω και κάτω και περάσω μέσα την σωλήνα του φίλτρου ώστε να δημιουργήσω αρκετές σπείρες και ένα κυκλοφορητή που θα γυρνάει το νερό πιστεύετε ότι θα κάνει δουλειά? το ψυγειάκι θα δουλεύει με τροφοδοτικό και τον STC 1000 για να παίρνει εντολή και την ώρα που θα ξεκινάει το ψυγείο θα ξεκινάει και ο κυκλοφορητής ή το κάνω όπως θέλω ,να δουλεύει το ψυγείο συνέχεια και όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία να ξεκινάει ο κυκλοφορητής. Τέλος πάντων η συνδεσμολογία δεν με απασχολεί ούτε το νερό του ενυδρείου θα έρχεται σε επαφή με κάποιο μέταλλο. Πείτε μου την γνώμη σας?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο, δεν νομίζω πως θα έχει απόδοση.
Και μη το συγκρίνεις πως το ψυγειάκι μπορεί να σου κρατήσει χαμηλή θερμοκρασία όταν λειτουργεί σαν ψυγειάκι, είναι πολύ καλά μονωμένο και για αυτό κρατάει χαμηλές θερμοκρασίες εσωτερικά, αν το συνδέσεις με κάτι άλλο , όπως ενυδρείο , αυτόματα έχεις τρομακτικές απώλειες, και όχι από το ψυγειάκι, αλλά από το ενυδρείο, επομένως πολύ φοβάμαι πως θα κάνεις τσάμπα κόπο. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και αν έβαζες ένα μικρό οικιακό ψυγείο
|
|||
|
|||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/attachment....1&d=1437339933
με τετοιο ψυγειο κατασκευαζεισ diy ψυκτικο. το δικο μου παει καλα προς στο παρον,για δευτερο καλοκαιρι.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
diy ψυξη ενυδρειου -το εχω παρουσιαση σε παλιοτερο Θέμα- DIY . Φτιάχτο μόνος σου.
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|