|
||||
|
||||
![]()
σκεφτόμουν τις προάλλες οτί ο εμπλουτισμός του νερού σε CO2 γίνεται με το να αναδύονται φυσαλίδες CO2 μέσα του (ο πιο απλός τρόπος). οπότε μία αεραντλία δεν θα εμπλουτίζει το νερό με όλα τα συστατικά του ατμοσφαιρικού αέρα? όπως CO2, οξυγόνο και άζωτο? οπότε θα γλυτώσω και την αγορά αζώτου σε μορφή λιπάσματος της seachem π.χ. και ίσως γλυτώσω και την προσθήκη CO2 με μπουκάλες κ.ά. είναι έτσι ή όχι? εμένα μου ακούγεται λογικό, τι έχουν να πουν οι έμπειροι που ίσως να το έχουν τσεκάρει κιόλας?
|
|
||||
|
||||
![]()
κατα ενα περιεργο τροπο ενω οπως λες με την αεραντλια εισερχεται ατμοσφαιρικος αερας μεσα στο νερο, το μονο που αναμειγνειται με το νερο ειναι το οξυγονο ενω το διοξειδιο διαφευγει στην ατμοσφαιρα. μην ρωτησεις πως γινεται δεν γνωριζω τη διαδικασια, αλλα ισχυει....
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι μου λέει τότε πως αν βάλω αεραντλία τα ψάρια μου θα γίνουν ... παθητικοί καπνιστές ....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ακομα υπαρχουν φιλοι της φυσης που καπνίζουν, και μαλιστα σε κλειστούς χώρους??
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
"εμεις" οχι..
τωρα που αρχιζουν τα κρυα, απλά σας λυπαμαι.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το κάπνισμα είναι όπως το ενυδρείο ....
είναι να μην το αρχίσεις .... Οπότε πρέπει να ανοίγω το καπάκι του ενυδρείου να φέυγει το ντουμάνι ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αεραντλία /παροχή διοξειδίου | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 15-04-06 09:20 |
Τελικά χαλάνε οι λάμπες ή όχι ;;; | qstavrosq | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 23-09-05 14:40 |
Πόσο απαραίτητη είναι η αεραντλία | Archon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 19-11-04 23:18 |
Τελικά το τόλμησα | Obelix(Reifen) | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 19-09-03 18:15 |