|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή η καρδιά Μόσχου ακολούθησα αυτή την συνταγή και επί το πλείστον τους ταΐζω με το χέρι μιας και η τροφή δεν επιπλέει
![]() ![]() Δεν θέλω αν λείψω και στείλω κάποιων να τους ταΐσει να βάλει χέρι η να την πετάξει μέσα και να πέσει σαν τούβλο…. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν νομιζω οτι υπαρχει τροπος για να επιπλεει.....αν και οι δισκοι ειναι bottom feeders...αλλα ειναι slow.......very slow.........αρα δεν υπαρχει προβλημα εκτος και αν εχεις και αλλους συγκατοικους στο τανκ.......
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ας μεταφέρουμε όλη την συζήτηση σε αυτό το post έχω 10 ροδόστομα, 10 καρντιναλ, 4 ραμιρέζι, 6 Ψοριδόρας, 6 οτοκυκλους, και προς το παρόν 6 Δίσκους οι οποίοι σύντομα αφού πάρω και την Α/Ο θα γίνουν 12.
Για την συνάρτηση λίτρων και φίλτρου που ανέφερα στο διπλανό Post τι λές??
|
||||
|
||||
![]()
με τοσους κατοικους η καρδια θα γινει αναρπαστη.........
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καπου μεταξυ πλακας εχει χαθει για το τι ενυδρειο μιλαμε..
Αν θες να συζητησουμε για ενα μεγαλο δισκονενυδρειο (με 12 δισκους) ανοιξε ενα νεο ποστ και ανελυσε τα σχεδια σου. Οι φανταστικοι moderators μας θα φροντισουν να το ξεκατινιασουν επαρκως.. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και στους Δίσκους? γιατί άκουσα ότι θέλουν πιο χαμηλή ροή!
ΜΜΜ! Δηλαδή πρέπει να πάω σε εξωτερικό φίλτρο? Αν δεν σου κάνει κόπο ρίξε και μια μάτια εδώ γιατί τα έχω ψιλό ![]() Τι εννοείς με το ότι πιάνουν άλγη? ![]() http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=12910 Για αυτό το εδώ μιλάω πιο πάνω!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|