|
||||
|
||||
![]()
Μόλις πριν λίγο είδα αυτή την πληγή σε ένα από τα frontosaκια μας. Τα υπόλοιπα είναι μια χαρά και δεν έχει αλλάξει τίποτα τις τελευταίες μέρες στις συνθήκες του ενυδρείου. Μπορεί να είναι δαγκωνιά? Δεν είχαμε ποτέ σοβαρούς καβγάδες, οπότε δεν έχω δει πως φαίνονται οι δαγκωνιές από κοντά
![]()
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εχω δει δαγκωνιες αυτο δεν νομιζω να ειναι... το τι ειναι δεν ξερω παντως μοιαζει με σπυρακι...
|
|
||||
|
||||
![]()
Tι ομορφα και αρχοντικα ψαρια...
Και εγω νομιζω οτι αυτο που εχει δεν ειναι δαγκωνια.. Ας περιμενουμε ομως και την γνωμη των πιο εμπειρων
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που με φοβίζει βασικά είναι το σχήμα της πληγής. Αν ήταν δαγκωνιά, δεν θα είχε ακανόνιστο σχήμα? Και αν όντως δεν είναι δαγκωνιά, τι μπορεί να είναι? Ελπίζω πάντως όχι κάτι σοβαρό
![]()
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς να είμαι σίγουρος εμένα μου δίνει την εντύπωση κάποιου παρασίτου ή σκουλικιού! Ας πει κάποιος που το έχει αντιμετωπίσει ή δει ξανά το συγκεκριμένο πρόβλημα. Για δαγκωματιά πάντος δύσκολο μου φαίνετε!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εξακολουθώ να μην έχω βρει τι έχει, αλλά δείχνει όλο και καλύτερα. Ευτυχώς από όρεξη και συμπεριφορά είναι μια χαρά και η πληγή (ή ότι είναι αυτό τέλοσπάντων) δεν είναι πια ροζ και δεν μεγαλώνει. Θα έλεγα μάλλον ότι κλείνει.
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
gurami με πρόβλημα (εξωτερική πληγή) | CASPER | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-10-05 22:27 |
Άσπρη πληγή σε Colisa Lalia | Christodoulos Diamantidis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 04-05-05 15:57 |
C. Frontosa - NEO site - photos/videos ... by iliovas | iliovas | Tanganyika | 4 | 08-04-05 18:04 |
Taisma Frontosa | AlGOUR | Tanganyika | 8 | 19-01-05 15:09 |
Τιμή για Cyphotilapia frontosa | HellRazer | Tanganyika | 23 | 10-02-04 16:41 |