|
||||
|
||||
![]()
Έχω 4 Molly 3 θηλυκά και ένα αρσενικό τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει να ¨ παίζουν ¨ . Της τελευταίες 3 μέρες οι 2 θηλυκές έχουν αρχίσει να μην είναι το ίδιο ενεργητικές όσο ήταν παλιότερα χωρίς βέβαια να επηρεάζεται η όρεξη για φαγητό καθόλου η μια από της δυο νομίζω ότι έχει αρχίσει να φουσκώνει αλλά λόγο μηδενικής εμπειρίας δεν είμαι σίγουρος εάν μπορώ καταλάβω γι΄αυτο και θα ήθελα την βοήθεια σας . Ελπίζω οι 2 φωτογραφίες να βοηθούν .
|
|
||||
|
||||
![]()
Από τις Φώτο δεν είναι σαφές αν ναι …
Παντός να ξέρεις ότι περνάει καιρό μέχρι να γίνει αντιληπτό το φούσκωμα … 3 – 4 μέρες δεν είναι αρκετές … Πίστεψέ με άμα μείνει έγκυος θα καταλάβεις το φούσκωμα …θα εκπλαγείς το πόσο πολύ μπορούν να φουσκώσουν … |
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως και από την συμπεριφορά να μπορεί να καταλάβει κάποιος ποιο έμπειρος .
Πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να είναι έντονο το φούσκωμα ; Αυτή η συμπεριφορά που έχουν δηλ. δεν είναι δραστήριες όσο πριν μερικές μέρες μένουν αρκετή ώρα σταθερές στην επιφάνεια με κανονική όρεξη για φαγητό . Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και ελπίζω να μην σε ζαλίζω με της πολλές ερωτήσεις αλλά στραβάδι βλέπεις!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συνήθως η εγκυμοσύνη κρατάει από 15 μέχρι 20 μέρες … καμιά φορά και παραπάνω … είναι ανάλογα με το ψάρι και το πόσα μικρά έχει μέσα …
Σε μερικές μέρες θα έχει φουσκώσει αρκετά για να καταλάβεις αν είναι έγκυος … Στο ξανά λέω … θα εκπλαγείς με το πόσο πολύ μπορούν να φουσκώσουν τα ζωοτόκα … παντός το να είναι στην επιφάνια δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο …ιδίως σε τόσο πρώιμο στάδιο .. μήπως πάει κάτι άλλο στραβά ??? από οξυγόνωση πως τα πάς ?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
όταν έγραφα επιφάνεια δεν εννοούσα τελείως πάνω απλά 3 πόντους κάτω από την επιφάνεια χωρίς να κάνουν τίποτα για αρκετή ώρα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
To Q&A του dph.nl (κάποιο μέρος του δηλαδή) | Fonamstel | Δίσκοι | 0 | 19-02-05 20:37 |
Tridanca Giant Clam | Discos | Μαλάκια (Όστρακα, clams κλπ) | 0 | 21-10-04 11:48 |
ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ??? | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 14:27 |
Oscar | newfish | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 22-12-02 19:26 |
Corydoras aeneus | newfish | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 0 | 14-12-02 15:04 |