|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τα Neolamprologus multifasciatus που μου έδωσε ο Μιχάλη ΓΕΝΝΗΣΑΝ καμια 15-20 μωρα! ιδού οι πρώτες φωτογραφίες των μωρών τα οποία είναι 2 εβδομάδων, τρώνε ΚΑΝΟΝΙΚΑ και έχουν ΟΛΑ τα χαρακτηριστικά στην συμπεριφορά των ενηλίκων!!!
Οι φωτογραφίες δεν γίνονταν καλύτερες καθότι τα πιτσιρίκια κινούνται "πεταχτά"...
|
||||
|
||||
![]()
ποσες οικογενειες εχεις?
ο αρσενικος παει απο φωλια σε φωλια? ή εχει μονο μια?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να είναι 2 οικογένειες... Τα πιτσιρίκια έχουν πιάσει κιόλας δικά τους κελύφη και μένουν ανα 2-3... Ο αρσενικός είναι λίγο "ατακτούλης" και τις πειράζει και τις 3...!!! (Έμοιασε στο νυν αφεντικό του το παλλικάρι μου...!)
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο βρε αποστολη...φαινεται πως οτι βαζεις εκει μεσα αυξανεται......μαζι με τα λιπασματα μηπως πετας μεσα και κανα βιαγκρα....???
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΧΙ λιπάσματα στο Ταγκανίκα!
Διατήρηση σωστών συνθηκών, Σωστές αλλαγές νερού και κανένα "κολπάκι" (σε μερικά είδη!) είναι MUST!!!
|
||||
|
||||
![]()
Αποστολη τι κανει το ενυδρειο?εγινε πιο ωραιο με τα κελυφη που σου εδωσα?εκανες τιποτα αποαυτα που λεγαμε?βαλε καμια νεα φωτο να δουμε...
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Έγιναν αλλαγές όσων αφορά στο Aquascape... Έβγαλα αρκετές πέτρες λάβας για να αυξυθεί η επιφάνεια της αποικίας και έβαλα μερικά κελύφη απο αυτά που μου έδωσες... Φωτό, σύντομα...!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ανυπομονω! νομιζα ελειπες διακοπες! ατιμουλη!
|
||||
|
||||
![]()
θελει να δει και ο παπους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι κανεις ρε Αποστοληηηηη!
ακομη περιμενουμε, εδω, ολο το σοΐ! θελουμε φωτο!
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννητουρια, neolamprologus multifasciatus | mikenuke | Tanganyika | 56 | 11-06-07 18:59 |
Neolamprologus multifasciatus - αναγνωριση φύλου | mikenuke | Tanganyika | 6 | 12-01-06 14:01 |
...45 ημέρες αργότερα, και η πρώτη γέννα!!!! | mmbuna | Malawi | 4 | 22-05-05 23:39 |
Γέννα Apple Snails | Christodoulos Diamantidis | Σαλιγκάρια | 3 | 05-05-05 20:39 |
Θανατοι σε species tank w/multifasciatus neolamprologus | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 04-05-05 16:58 |