|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλορίζικο το νεο subforum για τα "λοιπά" ζωάκια ......
![]() ![]() ![]() Roborovski dwarf hamster ..... και το όνομα αυτού ......... ΠΑΦ !!!!! Όντας αυτόν τον καιρό πολίτης πλέον και όχι φαντάρος (εντάξει με τις άδειες απολύσεως είμαι .. μην βαράτε .. απλά το χαρτί δεν έχω ακόμα στα χέρια μου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() κάνει σαν τρελλό με την ρόδα όλο το βράδυ !! το ταίζω με την τροφή που πουλάνε στα πετ σοπ στην σακούλα που έχει ηλιόσπορο, καλαμπόκι, σιτάρι και μερικά άλλα που δεν ξέρω τι είναι ... τρώει μαζί μου κερασάκι, αγγουράκι, βερυκοκάκι, και ό,τι άλλο φρούτο ή λαχανικό μπορεί να μασουλάω .... εεε τρώει και ο ΠΑΦ απο λίγο ![]() έχει σπιτάκι (ρετιρέ παρακαλώ), ποτίστρα, και ανατομικό ροκανίδι (απο πετ σοπ) υπάρχει κάτι που ξέρετε παραπάνω για τα χάμστερ μια και είναι καινούριος συγκάτοικος και δεν ξέρω και πολλά πολλά ..... χρειάζεται τίποτα βιταμίνες και τέτοια στο νερό του ή οχι ? αααα έχει ακόμα μέσα στο κλουβί του κάτι σαν σκληρό "σαπούνι" που είναι λέει για να το "ριμάζει" για να ακονίζει τα δόντια του ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα, περίμενε... θα σου πει ο klaz σε λίγο...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η γιαγιά μου τα έλεγε ξορκισμένα …
![]() Εμένα από την άλλη μου αρέσει !!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αντιπαρερχομαι το σχολιο του κλαζ....
![]() εισαι σιγουρος οτι ειναι roborovski?δεν τα εχω δει ποτε στην ελλαδα και μαλλον για campbell μου μοιαζει.... ![]() Υ.Γ.δεν πηρες κανενα απο τα δικα μου να κανεις και μια καλη πραξη(σε μενα δηλαδη.....)
|
||||
|
||||
![]()
Μάριελ ο Παφ μου ήρθε δώρο μέσα σε ένα κουτάκι απο μια φίλη ..
![]() ![]() ![]() όμως θα σε προτιμήσω για μονομάχο ..... εδώ και μήνες το λέμε ... ![]() η κοπέλα που μου το δώρισε έχει ίδιο και είχε φάει τον τόπο να βρεί τέτοιο .... φέρνει μόνο ένας στην Χαλκίδα και είχε ψάξει και σε Αθήνα και σε Ηράκλειο (Κρήτης) που σπούδαζε αλλα δεν έβρισκε..... οπότε για να το πήρε απο δώ και να επιμένει και αυτή πως είναι roborovski αλλά και ο μαγαζάτορας ε.... πρέπει να είναι ... ξέρω γω ![]() είναι πάντος πολύ πιο μικρό απο τα άλλα χάμστερ που έχω δει κατα καιρούς στα πετ σοπ ![]() μια χνουδωτή μπαλίτσα είναι, η οποία δεν με έχει συνηθίσει ακόμα και δεν έρχεται έυκολα στο χέρι μου ![]() και τρέχει και σαν διάολος .... ![]() Υ.Γ Klaz, εεεεε όχι και ψοφίμια της Μάριελ, μια χαρά γλυκούλια είναι απο τις φωτό που τα έχω δει .... δηλαδή αν μου έδινε απο τα δικά της έτσι θα μου το προσφωνούσες ? θα το έβαζα να σε τσακίσει .... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πουφ?!λοιπον crazyio την θες την συνταγη σου...
με γεια!!!ο νεος σου φιλος.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγώ τον ΠΑΦ ξέρω και είναι ο ποντίκαρός μου !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ακούω ακούω την συνταγή ... είμαι όλος αυτιά ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν...,
![]() με γεια το νέο σου κατοικίδιο!!! ![]() ![]() ![]() Διάβασα ότι του δίνεις διάφορα είδη φρουτων...με μέτρο να του δίνεις και όχι πολύ συχνά γιατί μπορεί να το βλάψουν... Επίσης να σου πώ ότι τα χάμστερ δραστηροπιουνται την νύχτα και για αυτο κάνει θόρυβο... ![]() ![]() ![]() Ακόμα θα ήθελα να σε ρωτήσω αν σε δάγκωσε καμοια φορά ![]() ![]() ![]() Αυτά λοιπόν από εμένα..., ![]() ![]() ![]() φιλικά, ![]() Χ.Χ. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φρουτάκια τρώει αλλά όχι πολυ συχνά ......
Η αλήθεια είναι πως κανα 2 φορές με έχει δαγώσει προσπαθόντας να τον βγάλω απο το κλουβί του για να παίξουμε ![]() ![]() ![]() λογικά όπου να' ναι θα αρχίσει να με μαθαίνει ! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω πως σε δοκιμαζει να δει αν μελλοντικα θα σε φαει με σως η χωρις...
![]() ![]() οσο για την συνταγη δεν μπορω να την ποσταρω γιατι θα την βγαλουν παλι οι μοντ...μονο πμ αν θες τοοοοοοοοοοσο πολυ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() η πλάκα είναι πως όταν τρώω κάτι (πχ πατατάκια) και πάω κοντά του το δάκτυλό μου το μυρίζει..και έρχεται και πάει να φάει ![]() περιμένω ΠΜ με συνταγή ...... με βασικό συστατικό crazyio ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια φίλη μου έχει το χάμστερ με το όνομα ΨΟΦ. Πιστεύω θα κάνει καλή παρέα με το δικό σου...
![]()
Tένια 300λτ Thorichthys ellioti, pimelodus pictus 240λτ corydoras panda, otocinclus sp. 60 λτ καραντίνα 200λτ ?Wenn alle zustimmen, dann stimmt etwas nicht. (=Όταν όλοι συμφωνούν, τότε κάτι δεν πάει καλά) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κοιτα, λυπάμαι ..... πες της φίλης σου πως δεν αφήνω τον ΠΑΦ μου να κάνει ...κακές παρέες !! ![]() ![]() ![]() άκου εκεί ΨΟΦ !!! πρεπει να το αγαπάει πολυ το ....ψοφ... της ε? ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
που ακουω αν αποκτησω ποτε κατι "τετοιο" θα το λεω "Φ" .....σκετο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (οτιδήποτε αλλο ρωτάς ![]() ![]() Φιλικά,... Χ.Χ. ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δοκιμασε να το βηαζεις εξω οχι πιανοντας το με το χερι αλλα μεσα σε αδεια ρολο απο χαρτι τουαλετας,βοηθαει
![]() @κλαζ:ειδες,ειδες??δεν τσιμπαω...το παιζω υπερανω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μα έτσι το πιάνω .... με τα δύο χέρια και το κλεινω μέσα ... αλλά δεν λέει να κατσει εκεί το σκασμένο !!!! όλο φέυγει και πάει απο το ένα χέρι στο άλλο ...
θα δοκίμάσω και αυτό που λές μάριελ με τα χαρτόνια απο χαρτί Wc :d
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που βοηθάει πολύ στην γνωριμία σας είναι πριν του βάλεις φαγητό να του δώσεις ένα-δυο σποράκια με το χέρι.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
απεφυγε τις λιχουδιες των μαγαζιων καθως αυτα τα μικρα ειναι επιρρεπη σε διαβητη.επισης απεφυγε φρουτα λαχανικα με υψηλο σακχαριτικο περιεχομενο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να του δώσω 10 ευρώ να πάει να πάρει σοκολάτες, γλυφυτζούρια, καραμέλες και μετά να το τρέχω και να του κάνω θεραπεία για διαβήτη ?? ΟΧΙ !! και ΠΑΛΙ ΟΧΙ !! αυτό που θέλω να κάνω σαν καλός "πατέρας" είναι να δώ πως τα πάει στο σχολείο.... και αν η δασκάλα ποντικίνα μου πεί καλά λόγια θα του πάρω ποδήλατο ! Υ.Γ ελεος !! διαβήτη τα ποντίκια !!! το είχα διαβάσει αλλά δεν του είχα δωσει τρελή σημασία ..... οχι γενικότερα γλυκά, αλμυρά και τέτοια δεν του έχω δώσει τίποτα ... το πιο γλυκό που έχει φάει είναι ένα βερύκοκο το οποίο όμως ήταν τόσο γλυκό που εγώ έφαγα ένα μπόλ απο αυτά ! ![]() ![]() ![]() Υ.Γ2 ίσα ίσα που το βράδυ δεν λέει να ησυχάσει .. άρα εκείνη την ώρα αν πάω να παίξω μαζί του την έκατσα ..... άντε να το κάνω καλά ![]() Υ.Γ3 είναι καλή ιδέα να του πάρω ποδήλατο ? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
βρε,τρελλε crazyio,αν κατσω να σου απαντησω σε αυτες σου τις ερωτησεις,θα πρεπει να συζηταμε για παντα..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πιστεύω να μην συμφωνείς για το ποδήλατο ???
λές να του πάρω πατίνι ? όχι, όχι .... είναι επικίνδινο .... μπορεί να του πάρω rollers ..... θα δούμε .. Υ.Γ αυτη την ώρα ΛΥΣΑΕΙ με την ρόδα !! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να του παρεις μι μπαλα που κλεινει με καπακι και τον αφηνεις με αυτη να τρεχει μες στο σπιτι,πολυ γελιο
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
dwarf gourami άρρωστο | CASPER | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 25-01-06 18:00 |
African Dwarf Frogs | jpatou | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 22-09-04 22:20 |
Dwarf Cichlids και το νερό τους | Obelix(Reifen) | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 09-02-04 03:48 |
ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ FRESH WATER | nkarvounis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-12-02 10:41 |