|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας και καλωσηρθα!!!
Αρχισα το χομπι,με την αγορα ενος ενυδρειου 96 λιτ. το γνωστο των carfour. Για να μην λεω πολλα,το ενυδρειο ειναι ετοιμο να υποδεχτει τους καινουριους κατοικους του. Το προβλημα μου...Μεσα στο δωματιο επικρατει 25-26 βαθμους και στο ενυδρειο εχει 1)εσωτερικο=27 και 2)εξωτερικο=26-27!!! Το περιεργο ειναι οτι με τη λαμπα και χωρις εχει την ιδια θερμοκρασια!!! Η ερωτηση ειναι ....αντεχουν καποια ψαρια αυτη τη θερμοκρασια(π.χ. Γκουραμι,νεον που εχω βαλει στο ματι),τι μπορει να γινει να πεσει η θερμοκρασια???? Ευχαριστω!!! ![]() Μια φωτο του ενυδρειου απο εναν αρχαριο ![]() (η φωτο ειναι απο κιν.) ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CC-Gio : 08-05-06 στις 16:40 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεος στο αλμυρο νερο & προβληματα | kamberman | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 79 | 21-12-10 01:45 |
Προβλημα BGA κι εγω. | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 24-10-04 16:56 |
προβλημα στο νερο | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 02-08-04 23:39 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ!! HELP!!! HELP | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 00:34 |