|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σας,δεν ξερω αν ειναι οντως προβλημα η ειναι φυσιολογικο,αλλα εχω 2 ξυφοφορους αρσενικους και ο ενας δεν αφηνει τον αλλον σε ησυχεια καθολου.Ολη την ωρα τον κυνηγαει ακομα και στο φαγητο.ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΕ τον κακομοιρο να φανταστητε οτι ψαχνει συνεχεια που ειναι ο επιθετικος για να τον αποφυγει.ΤΗΑΝKS.
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερίζω τους παραπεντάδες συναδέλφους
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλησπερα και απο εμενα ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θα είναι πρόβλημα τα πολλά ψάρια μέσα στο ενυδρείο σου, μάλλον δεν θα ξέρεις τι να τα κάνεις! θα πρέπει να σκέφτεσαι που να τα δώσεις και τέτοια πράγματα
![]() Υ.Γ.: αετό κάνω (λέω οτι κάνω δηλαδή γιατί έχει περάσει πολλής καιρός, με αυτή την βραδυνή κ...δουλειά, έχω χάσει πολλά, αλλά μέχρι ιούνιο μετά στοπ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ηδη εχω 2 ανεπυτηχεις γεννες και τα εχω παρει ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπερχείλιση - προβλημα η οχι? | γαυρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 26-07-05 14:16 |
Προβλημα BGA κι εγω. | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 24-10-04 16:56 |
προβλημα στο νερο | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 02-08-04 23:39 |
Εξωτερικο φιλτρο Fluval 203 με προβλημα ροης. | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-05-03 15:04 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ!! HELP!!! HELP | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 00:34 |